Ada Studios: de Belgische webshop voor bewuste beauty

Gepubliceerd op 24 maart 2020 door Tori Machiels en Lore Ginneberge
Ada Studios: de Belgische webshop voor bewuste beauty

Ada Studios is de webshop voor wie duurzame beauty zoekt. De online store gelooft in de kleine dingen: een eenvoudig ritueel dat schoonheid van binnenuit doet ontstaan.

De Italiaans-Belgische oprichtster Carolina Pizutilo wil bewuste en natuurlijke beauty een platform geven. Bij ada Studios vind je zorgvuldig uitgekozen merken en producten waarmee je een at home wellness-moment kan creëren. Want geef toe, wat extra selfcare kan - zeker vandaag - nooit kwaad, toch?

ada studios, beauty, bewuste beauty
Eigenares Carolina Pizutilo

Plantaardige beautyrituelen

Het online beautyplatform werkt volgens een plantaardige, holistische invalshoek, maar biedt meer dan enkel crèmes en zalfjes. Op de website vind je botanische body lotions en serums naast heilzame thee en supplementen, en zelfs een bijhorende playlist. Alles om je gezondheid te verbeteren en je goed te voelen, zowel van binnen als van buiten.

Meer dan producten alleen zal ada studios binnenkort ook workshops organiseren die je begeleiden in de wondere wereld van planten, kruiden en hun relatie tot (innerlijke) schoonheid.

Advies op maat

Oorspronkelijk zou ada studios ook een fysieke winkel worden, maar onder de huidige omstandigheden besloot eigenares Carolina het anders aan te pakken. De focus ligt nu op de online store, maar ook op sociale media, waar je extra info over de producten net als enkele tutorials zal terugvinden. Het concept is bedoeld voor iedereen, of je nu heel veel of net heel weinig van beauty kent. Zit je nog steeds met vragen? Dan laat je je persoonlijk adviseren door Carolina per telefoon. Online shoppen op een totaal nieuw niveau dus.

ada studios, beauty, bewuste beauty

Ontdek meer op ada-studios.com