Zien: zo doen celebs aan zelf-quarantaine

Gepubliceerd op 19 maart 2020 door ELLE België
Zien: zo doen celebs aan zelf-quarantaine

Celebs blijven net zoals ons preventief thuis. Op sociale media delen ze hoe hun dagelijkse leven er aan toe gaat of geven ze steun aan hun fans.

Lady Gaga

Lady Gaga en haar vriend Michael Polansky geven het goede voorbeeld en blijven thuis. Gaga spoort haar fans aan om voor zichzelf te zorgen en om het hoofd koel te houden, want stress doet zeker geen goed! Op Twitter deelt ze, tussen de promo voor haar nieuwe album door, ook motiverende berichten naar haar volgers.

Taylor Swift

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

For Meredith, self quarantining is a way of life. Be like Meredith.

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift) op

Ook Taylor Swift gaat voorlopig de deur niet uit. Haar drie schattige viervoeters maken dat natuurlijk wat leuker. Taylor deelde een foto van haar kat Meredith Grey die knus in haar mandje ligt, met onderschrift: "voor Meredith is zelf-quarantaine een manier van leven. Wees zoals Meredith." Nog een extra reden om je huisdier goed te knuffelen dus!

Naomi Campbell

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Naomi Campbell (@naomi) op

Enkele dagen na die ene foto van het topmodel op de luchthaven, is Naomi nu veilig thuis in New York. Ze deelde een beeld van haar met haar petekind aan het water en geeft toe dat ze even moet wennen aan dit rustige leventje. Het topmodel vindt dit dan ook een goed moment om even stil te staan bij wat we hebben en om de personen rondom ons wat extra aandacht te geven.

Cara Delevingne en Ashley Benson

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

ABCDEFG @caradelevingne

Een bericht gedeeld door Ashley Benson (@ashleybenson) op

Dit jonge koppel lijkt zich voorlopig nog niet te vervelen. Ashley Benson deelde enkele TikTok video's van haar en lief Cara, waarin ze scènes nadoen van Keeping Up With The Kardashians. Een beetje humor kan zeker geen kwaad!

Kate Hudson

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kate Hudson (@katehudson) op

De actrice postte een video van haar hond Cody op Instagram. Kate moedigt haar volgers aan om binnen te blijven, ook als ze dit niet gewoon zijn zoals haar. In het onderschrift noemt ze het 'een andere soort zondag'.

Billie Eilish

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

all dates of tour in march are postponed..but first few shows were a blessing❤️be back soon❤️be safe & healthy

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish) op

De jonge popster kondigt aan dat de rest van haar tour voorlopig is uitgesteld. Ze hoopt haar fans snel terug te kunnen zien en raadt hun aan om ondertussen veilig thuis te blijven.

Madelaine Petsch

Nu de opnames van het nieuwe seizoen van Riverdale uitgesteld zijn, zit Madelaine net zoals de andere castleden thuis. Zij doet aan social distancing samen met haar hondje Olive. Een rustgevende wandeling met je hond kan zeker goed doen.

Miley Cyrus

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Find yourself a Lilly ...... #HannahMontanapredictedcoronavirus 🧽🦠😷🧹🧼🧻

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Miley deelde dit wel erg toepasselijke fragment uit de show Hannah Montana. Hannah's beste vriendin Lilly maakt het huis schoon van kop tot teen, iets wat zeker geen kwaad kan in deze tijd. Met dit grappige filmpje weet Miley een glimlach op ons gezicht te toveren.

Heidi Klum

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum) op

Ook minder vrolijke berichten komen op sociale media. Topmodel Heidi Klum kust haar man, Tom Kaulitz, door glas. Het koppel was al een tijdje ziek en lieten zich nu testen voor het corona virus. Tom testte negatief, maar de resultaten van het topmodel zelf zijn nog niet binnen. Voor alle zekerheid zonderen de twee zich nu af van elkaar.

Eerder maakten Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson al bekend dat ze besmet waren met het corona virus. Ze testten alle twee positief en zitten nu in quarantaine in hun huis in Australië. Ook Brits acteur Idris Elba liet weten dat hij het virus heeft. De acteur zegt dat hij zich goed voelt en al langer thuis zat omdat hij een vermoeden had.

(Stagiaire Tori Machiels)