Alles wat we weten over de Lizzie McGuire reboot

Gepubliceerd op 21 november 2019 door Lore Ginneberge
Alles wat we weten over de Lizzie McGuire reboot

Yes, yes, YES! Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar soms komen dromen écht uit: Na Friends komt ook Lizzie McGuire terug! Hier is alles wat we weten over de reboot.

Oké, helemààl nieuw is dit niet. Hilary Duff kondigde al in augustus aan dat ze na 15 jaar terug in de huid zou kruipen van onze beste TV-vriendin Lizzie McGuire. Een snelle recap nodig? De serie die in 2001 van start ging volgde Lizzie, een blonde tiener die samen met haar vrienden Gordo (Adam Lamberg) en Miranda (Lalaine) probeert om de middelbare school te overleven. De serie werd opgeleukt door een cartoonversie van Lizzie, die steeds voor de nodige commentaar zorgt. Ben je weer mee?

Flash forward naar vandaag, ook in de serie trouwens, want Lizzie is intussen volwassen geworden. De nieuwe reeks toont McGuire als dertigjarige die haar droomleven leidt met de perfecte baan en het al even perfecte vriendje. Of ze uiteindelijk toch nog een romance begint met de voor eeuwig gefriendzonede Gordo? Daar lijkt het niet op... Wel werd tot onze grote vreugde bekend gemaakt dat acteur Adam Lamberg opnieuw van de partij zal zijn. Nog steeds als haar beste vriend dus.

Verder wist Disney+, het nieuwe kanaal waarop de serie zal verschijnen, ook de originele McGuire-familie te strikken. Ma, pa en broertje krijgen allen een plaats in de reboot. Het is nu al overduidelijk: de nieuwe Lizzie McGuire-reeks wordt één groot feest.


Een releasedatum is er nog niet, maar om in de mood te komen zette Disney+ alvast de Lizzie McGuire Movie online.