Zien: Intimissimi verleidt met ‘White Cabaret’-show

Gepubliceerd op 4 november 2019 door Jolien Vanhoof
Zien: Intimissimi verleidt met ‘White Cabaret’-show

Duizenden lichtjes, kroonluchters met kristallen hangers, een feeërieke carrousel: de headquarters van het Italiaanse lingeriemerk Intimissimi zagen er vorige week verleidelijker uit dan ooit. ELLE vloog naar Verona voor een intiem FW19-spektakel.

Italiaanse Intimissimi, Franse flair

Heel even waanden we ons zelfs in Parijs café chantant. Danseressen met witte jarretelkousen en lampenkap op het hoofd openden de show, die dit seizoen het thema ‘White Cabaret’ kreeg. Wat later volgden modellen in de nieuwe herfst- en wintertrends. We zagen triangelbh's en Franse slipjes in kant, tone-on-tone balconettes met bijpassende slip, en bandeautops gecoat met zwart of roségoud leer. Brave bloemenmotieven en polka dots werden afgewisseld met stoere ruiten en sexy luipaard- en slangenprints. Ook gespot op de catwalk: franjes, glitter, gouden details en rijke boudoirstoffen, zoals velours en kant. De feestdagen komen plots heel dichtbij.

Meer dan lingerie

Naast lingerie pakte Intimissimi uit met een volwaardige nightwearlijn en kledingstukken van ultralicht kasjmier. Sensueel, maar tegelijk comfortabel en draagbaar. Dat bewees de talrijke groep influencers, die voor de gelegenheid in satijnen pyjama’s door de zaal flaneerden. Of in kanten bodysuits, gecombineerd met een boyfriend jeans. Zij waren de perfecte Intimissimi-ambassadrices en mochten de front row delen met campagnegezichten Sarah Jessica Parker en Irina Shayk. Ook Italian it-girl Chiara Ferragni en hubby Fedez kregen een erezitje.