Apérun: de gouden combinatie van lopen en aperitieven

Gepubliceerd op 30 augustus 2019 door ELLE België
Apérun: de gouden combinatie van lopen en aperitieven

Wegens groot succes van de vorige edities is Salomon terug in België met de APERUN TOURNEE, het grote jaarlijkse evenement voor sporters die wel houden van een glaasje!

Het concept

Als aperitieven en sporten elkaar ontmoeten, geeft dat Apérun. Een geniaal concept uitgevonden door Salomon, het Franse merk gespecialiseerd in professionele sportswear. Hun passie? Buitensporten, nieuwe technologieën en technisch vakmanschap.  Kortom, de ideale combo om je van top tot teen perfect uit te rusten. Dit jaar is hun Aperun terug in België, wat betekent dat het weer tijd is om je loopschoenen boven te halen!

Op de agenda

Of je nu een pro of een zondagse loper bent, deelnemen aan deze gratis trainingssessies is werkelijk geschikt voor iedereen. Voor elke sessie zal Salomon samenkomen in een bar in twee Belgische steden:

Brussel: 3, 4 en 5 september (afspraak om 19u in het Callens Café).
Namen: 10, 11 en 12 september (afspraak om 19u in La Cuve à Bière).

Onder begeleiding van Salomon touringcars verken je de stad gedurende 45 tot 60 minuten (5 tot 8 km) via een stedelijke route. Voor een gegarandeerd comfort nodigt het team je uit om de Sonic RA 2 schoenen uit te testen en te verkrijgen, want die zijn aangepast aan het asfaltparcours. En natuurlijk wacht je na de run een welverdiend drankje (of twee), want  "na inspanning, volgt ontspanning".

Het is in deze relaxte 'Time to play'-sfeer door Salomon dat de Apérun Tournée je uitnodigt om het sportmerk te ontdekken, om het plezier van lopen te beleven, en natuurlijk om samen te komen voor een drankje na een sportsessie.

Praktische informatie

- Elke sessie is voorbehouden voor een beperkt aantal deelnemers en is volledig gratis.
- Inschrijving doe je op de Salomon website

Lees ook: