Drankjes zonder alcohol: dit is de dorstlesser van het moment

Gepubliceerd op 10 oktober 2019 door ELLE Partner
Drankjes zonder alcohol: dit is de dorstlesser van het moment

Frisdranken kan je op een bepaald vlak goed vergelijken met desserts: je hebt ze in alle geuren en kleuren en ze variëren van nauwelijks zoet tot heel erg zoet. TAO - marktleider in natuurlijke frisdranken - weet het beste van beide werelden te combineren. Met zijn unieke en verfrissende smaak in combinatie met het gebruik van enkel natuurlijke suikers, geen kleurstoffen en bewaarmiddelen, hoeft niemand zich schuldig te voelen na het drinken van deze kleine verwennerij.

1/

Geef de voorkeur aan de smaak

Zowel voor de Tao Botanics als voor het TAO Pure Infusion gamma, werden er geen suikers toegevoegd en is de zoetere smaak enkel en alleen afkomstig van de vruchten en kruiden die in de recepten verwerkt zitten. Puur natuur dus met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten die maar twee dingen voor ogen hebben: je hydrateren en meteen ook verrassen met een of meer van de verschillende smaken.

elletao

2/

Smaakmakers

Nog zo’n troef van de TAO familie is de afwisseling. Je hebt de Pure Infusion op basis van thee (niet bruisend dus), de Sparkling Botanic Drinks (in blik mèt prik) en de Energizer die zorgt voor wat meer energie mocht je die nodig hebben. Gember, vlierbes, perzik, kombucha, rooibos, ... ieder vindt sowieso zijn favoriete smaak in het gamma. Ook geen toeval: het formaat van de TAO blikjes (25ml) en flesjes (33ml). Niet te groot, en precies de hoeveelheid dat veel mensen willen en kunnen drinken. En bovendien passen ze perfect in je handtas omdat ze niet te zwaar zijn!

3/

Elke dag jouw TAO moment

Breek je hoofd dus niet langer over wat wel en niet gezond is, of er teveel calorieën inzitten of ongezonde kunstmatige stoffen werden toegevoegd. Een TAO is laag aan calorieën en door het gebruik van de natuurlijke suikers vind je ook enkele vitaminen terug in de drankjes. Verwen jezelf dus gewoon met een TAO die jij lekker vindt, met of zonder prik, op een moment wanneer jij en jouw lichaam dat willen. Vooral zonder zondegevoel, gewoon een lekker momentje voor jezelf.

Drankjes zonder alcohol: dit is de dorstlesser van het moment - 2


Dit artikel werd geschreven in samenwerking met TAO.
www.taodrinks.com