Alles wat we weten over ‘Unposted’, de documentaire van Chiara Ferragni

Geüpdatet op 8 augustus 2019 door Malvine Sevrin en Lore Ginneberge
Alles wat we weten over ‘Unposted’, de documentaire van Chiara Ferragni

Blogger en businessvrouw Chiara Ferragni filmt al enkele maanden een documentaire over haar privé- en professionele leven. Hier is alles wat we al weten.

Een intieme kijk op Chiara's privéleven

De autobiografische docu 'Chiara Ferragni, unposted' over het leven van 's werelds meest invloedrijke modeblogger belooft een nooit eerder vertoonde kant te onthullen van de succesvolle blondine. Een opvallende belofte, want de Italiaanse influencer lijkt elk moment van haar leven al te delen met haar 17 miljoen volgers via sociale media. Hoe dan ook, we kijken nu al naar uit het persoonlijke verhaal van de zakenvrouw en haar turbulente leven in Milaan als Los Angeles, haar professioneel succes en ongetwijfeld ook ongepubliceerde beelden van haar huwelijk met de Italiaanse rapper Fedez, één van de meest gevolgde evenementen op sociale media vorig jaar! Verder weten we ook dat de 32-jarige Italiaanse terugkeerde naar haar geboortedorp in Cremona, Lombardije, om er scènes voor de documentaire op te nemen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chiara Ferragni Unposted (@chiaraferragniunposted) op

Een vrouwelijk onderonsje

De documentaire werd geselecteerd voor de 76e editie van het Internationale Filmfestival van Venetië. De docu zal er daarom in avant-première verschijnen tijdens de wedstrijd die van 28 augustus tot en met 7 september loopt. Chiara Ferragni besloot haar verhaal te delen met de Italiaanse regisseuse Elisa Amoruso, omdat ze wilde dat haar leven 'een vrouwelijke kijk op de wereld van de mode en de sociale media, zonder enige vooroordelen' zou zijn, volgens een artikel in Corriere de la Sera. In de film komen verschillende modegenieën aan bod, waaronder Maria Grazia Chiuri, Dior's artistiek directeur die de sublieme trouwjurk van Chiara Ferragni ontwierp, Donatella Versace en Diane von Fürstenberg. En aangezien het succes van de Italiaanse zakenvrouw een case study aan de Harvard University is geworden, zullen ook professoren en sociologen in de documentaire verschijnen.

Eerste trailer

Zoals het een sociale mediaster betaamd, geeft Chiara haar vele volgers af en toe sneak peaks van de langverwachte documentaire. Onlangs postte Ferragni een eerste trailer, die de haar naar eigen zeggen tranen in de ogen bezorgd. Je zal er wel je Google Translate voor moeten inschakelen, maar de beelden zien er alvast veelbelovend uit.

Lees ook: Hoeveel leverde Chiara Ferragni op tijdens de modeweken?