Het ideale beautyproduct volgens jouw sterrenbeeld

Geüpdatet op 6 februari 2020 door Lore Ginneberge
Het ideale beautyproduct volgens jouw sterrenbeeld

Kan je maar niet kiezen uit het steeds groeiende cosmetica aanbod? Laat de sterren beslissen voor jou en ontdek het ideale beautyproduct voor jouw sterrenbeeld:

Vergeten wat jouw sterrenbeeld is? Je ontdekt het hier.

Steenbok

Jij gaat nooit voor de nieuwste of gekste trends, maar blijft graag bij klassiekers. Waarom veranderen als je al het beste hebt? Dat is in dit geval de Lash Sensational van Maybelline, oftewel je geheime wapen voor prachtige wimpers.

maybelline mascara
Lash Sensational mascara, Maybelline New York, €15,80

Shop hier

Waterman

Je persoonlijke stijl is al net zo onvoorspelbaar als je karakter. De ene dag ga je voor een full glam-look, terwijl je de volgende dag al tevreden bent met een laagje dagcrème. Balans is jouw codewoord, kies daarom voor een trendy nagellak met instant glamoureuze vibes, ook op je 'no make-up' dagen.

nagellak kleuren herfst beauty
Nagellak in de kleur 'Good Vibes', Only You, €4,95

Shop hier

Vissen

Niemand ziet de wereld zoals jij, en het gezegde 'als ogen konden spreken' is je op het lijf geschreven. Het is daarom niet slecht om de focus te leggen op oogmake-up, en bij die typische dromerige blik horen natuurlijk perfect gestylede wenkbrauwen.

forrowcious wenkbrauwpotlood
Furrowcious wenkbrauwpotlood, The Balm, €12,95

Shop hier

Ram

Omdat je leven en gemoedstoestand zo onvoorspelbaar zijn, kan het geen kwaad om steeds een travel size lipstick in je tas te bewaren. Wanneer je onverwachts op een fancy diner belandt, of zelfs een last-minute citytripje boekt, tover je jezelf in enkele seconden om tot een diva.

mac mini lipstick
Little MAC mini lipstick in de kleur 'Rebel van M.A.C, €10

Shop hier

Stier

Nu het najaar aangebroken is, mag het voor een sensueel sterrenteken als jij allemaal wat warmer. Dit schitterende oogpalet is het vleugje luxe dat je helpt om er ook tijdens de koudere herfst- en wintermaanden zwoel en vurig uit te zien.

dior oogschaduw make-up beauty herfst
5 couleurs oogschaduwpalet, Dior, €61,50

Shop hier

Tweeling

De komende maanden staan voor jou helemaal in teken van selfcare, me-time en gezelligheid. Niets kan je hier beter bij helpen dan deze rijke scrub. Helemaal organisch, doeltreffend en zuiverend, exact wat je nodig hebt.

Kora Organics herfst make-up beauty
Turmeric Brightening & Exfoliating Masker, Kora Organics, €48,47

Shop hier

Kreeft

Na de zomer kunnen niet alleen je lichaam en gezicht, maar ook je lokken extra aandacht gebruiken. Jij investeert dan ook liever in doeltreffende haarverzorging dan in de zoveelste lipstick of mascara.

serum haar ordinary
Multi-peptide haarserum, The Ordinary, €17,75

Shop hier

Leeuw

Cocktails, summer parties, zalige zonnestralen... je hebt duidelijk genoten van de zomer! Tijd om te herstellen, want bovengenoemde zomerse uitspattingen doen je huid meer kwaad dan goed. Een intensieve behandeling van je ogen is geen overbodige luxe, geloof ons.

estee lauder make-up cosmetica herfst
Advanced Night Repair Eye Set, Estée Lauder, €62

Shop hier

Maagd

Triest dat de zomer voorbij is? Verleng je bruine kleurtje en happy vibes door een beetje vals te spelen. Voeg deze booster met sunkissed effect toe aan je gebruikelijke routine en laat de zon nog iets langer op je gezicht schijnen.

elf sunkissed drops
Sunkissed Booster Drops Serum, E.L.F, €10,10

Shop hier

Weegschaal

Met dit lieflijke palet creëer je een look die perfect past bij je innemende persoonlijkheid. Zacht en dromerig, net als jij, maar met een cheeky kantje.

benefit blush bronzer make-up
Cheekleaders Bronze Gezichtspalet, Benefit Cosmetics, €63,24

Shop hier

Schorpioen

Het einde van de zomer betekent dat je weer naar intense, donkere kleuren kan grijpen. Mag het een beetje meer zijn? Deze diepzwarte eyeliner is maar net dramatisch genoeg voor jou.

l'oreal make-up beauty producten
L'Oréal Paris x Karl Lagerfeld Eyeliner, €14,99

Shop hier

Boogschutter

Hoewel je van make-up houdt, moeten de producten voor jou vooral praktisch en no-nonsense zijn. Wat denk je van deze twee-in-één blush en lipstick? Je hoeft vanaf nu dus maar een product in je tas te bewaren om een volledige look te creëren.

bpbbi brown blush
Pot Rouge 2-in-1 blush en lipstick, Bobbi Brown, €32,50

 

Shop hier