Dit is de ideale zomerjurk volgens jouw sterrenbeeld

Geüpdatet op 30 July 2019 door Lore Ginneberge
Dit is de ideale zomerjurk volgens jouw sterrenbeeld

De vakantie vliegt voorbij, maar berg die zomergarderobe nog niet te snel op, want wij voorspellen een hete nazomer... En daarnaast zijn alle excuses goed om die prachtige kleedjes door te dragen. Kan je maar niet kiezen uit het overaanbod aan jurken? Laat de sterren beslissen voor jou. Ontdek het ideale zomerjurken volgens jouw sterrenbeeld:

Vergeten wat jouw sterrenbeeld is? Je ontdekt het hier.

Steenbok

Jij gaat deze zomer niet voor de nieuwste of gekste trends, maar kiest een tijdloze jurk die je nog seizoenen lang kan dragen. Een midi-jurk als deze van Kenzo kan zo van kantoor naar een afterwork, slim gezien!

kenzo zomerjurk sterrenbeeld
Rode crêpe midi-jurk, Kenzo, €460

Shop hier

Waterman

Je persoonlijke stijl is al net zo onvoorspelbaar als je karakter. De kans dat je stapelverliefd wordt op één bepaalde jurk is groot, maar de kans dat je ‘m alweer beu bent na een paar weken ook. Kies daarom voor een lief geprijsd exemplaar, zoals deze van Mango.

Mango zomerjurk
Gebloemde wikkeljurk, Mango, €39,99

Shop hier

Vissen

In deze dromerige maxi-jurk zie je jezelf al hand in hand rondstruinen met je (vakantie)lief langs smalle steegjes bij zonsondergang, niet? Er bestaat geen twijfel over, dit exemplaar moét in je reiskoffer.

essentiel zomerjurk
Gebloemde maxi-jurk, Essentiel, €210

Shop hier

Ram

Omdat je zomer danig volgepland is, heb je kledingstukken nodig die bij elke gelegenheid passen. Deze lange, rechte jurk is ideaal, want je kan er zowel in citytrippen als in dansen tot de vroege uurtjes. De kleur staat iedereen en er is nog ruimte genoeg voor lekker veel zomerse dessertjes.

zomerjurk CKS
Lange satijnen Jurk, CKS, €89,99

Shop hier

Stier

Dit seizoen heb je jouw wild side ontdekt en dat mag gezien worden. Leef je helemaal uit met zwoele make-up en sexy jurkjes, je hebt er het lef voor en komt er dan ook perfect mee weg. Deze zomer zijn alle ogen op jou gericht.

Nakd luipaardjurk
Luipaardjurk, Na-kd, €54,95

Shop hier

 

Tweeling

Je wilt er alles aan doen om de zomervakantie luchtig en gemoedelijk te houden, met hier en daar een cocktailparty of barbecue onder goede vrienden. Trek deze relaxte mood door naar je kleerkast en kies voor no nonsense jurken als deze. Tikje speels, maar toch easy-going, net als jij.

zomerjurk tweeling Other Stories
Mini-jurk met strik, & Other Stories, €69

Shop hier

Kreeft

Een vleugje romantiek met een zweempje nostalgie is bij jou nooit ver weg, daarom past een tijdloze klassieker als de Vichyruit perfect in je zomergarderobe. Dit exemplaar van Ganni laat genoeg aan de verbeelding over en is toch verleidelijk. Een jurk die op jouw lijf is geschreven dus.

Ganni zomerkleedje
Midi-jurk met vichyruitjes, Ganni, €186

Shop hier

Leeuw

Cocktails aan het zwembad, relaxen in de zon en paraderen op strandboulevards, oftewel het recept van jouw ideale zomer. Kies een jurk die je zowel over je bikini als 's avond in de loungebar draagt. Een witte midi-jurk als deze doet je gebronsde teint nog beter uitkomen. Voor jou mag de zomer eeuwig duren...

Claudie Pierlot witte jurk
Witte midi-jurk met kant, Claudie Pierlot, €265

Shop hier

Maagd

Veel kans dat je volledig uitgekeken bent op je kledingkast en wel wat anders wilt. Stap deze zomer eens uit je comfort zone en ga voor een extravagante maxi-jurk. Misschien voelt die in het begin wat onwennig, maar wanneer je de complimenten aan elkaar rijgt zal je versteld staan van het positieve effect op je zelfvertrouwen en humeur.

zomerjurk self portrait
Gele zomerjurk, Self-Portrait, €364

 

Weegschaal

Deze lieflijke midi-jurk is de perfecte aanvulling op je innemende persoonlijkheid. Zacht en dromerig, net als jij, maar met een sexy kantje. Pluspunt: dit budgetproof kleedje is ideaal voor de vele zomerbruiloften op je planning.

roze jurk Stradivarius
Roze kanten jurk, Stradivarius, €29,99

Shop hier

Schorpioen

Deze zomer heb je maar één ding aan je hoofd: verleiden en verleid worden. Het warme weer zorgt bij jou voor vlinders en iedereen mag het weten. Of je nu een partner hebt of single bent: er staat vuurwerk op het programma. En terwijl iedereen zich in bloemenjurken kleedt, hul jij jezelf in dramatisch, sensueel zwart.

jurk zwart Topshop
Cut-out midi-jurk, Topshop, €52

Shop hier

Boogschutter

Voor jou staat zomervakantie gelijk aan avontuur en verrassing. Nieuwe steden, nieuwe culturen en heerlijke lokale cuisine. Deze jurk wordt je beste vriend op jouw ontdekkingstochten op vakantie of in eigen land. Praktisch, en zacht geprijsd een tikkeltje exotisch, wat wil je nog meer?

Zara lange jurk
Jurk met borduursels, Zara, €49,95

Shop hier