Het zomeraperitief waarvan je geen kater krijgt

Geüpdatet op 21 augustus 2019 door ELLE Partner
Het zomeraperitief waarvan je geen kater krijgt

Zomerse temperaturen gaan gepaard met leuke feestjes, en die gaan op hun beurt hand in hand met lekkere cocktails. Geen paniek als jij tot bob gekroond bent of geen alcohol drinkt. Met de alcoholvrije cocktails van Vintense geniet je evenzeer van een avondje uit met een smaakvolle verfrissing!

Laat je watertjes of frisdrank voor wat ze zijn, je hoeft tijdens die leuke afterwork drink of dat etentje onder de vrienden niet in te boeten aan smaak voor het aperitief. Het ultieme bewijs hiervoor leverde Vintense op 5 en 6 juli, met een knaller van een apero op een bijzondere rooftop.

Hotspot van dienst? De groenoase op het dakterras van Yust, een gloednieuw hotel in Berchem bij Antwerpen. Simpelweg vertaald: zeven hoog genieten van een adembenemend zicht over de skyline van ’t Stad tijdens het gouden uur. Voeg daaraan toe een stijlvolle lounge, hemelse fingerfood, een Ibiza-waardige dj-set, een fotobox, een charmante barman én de zalige cocktails van Vintense met 0,00% kans op een kater.

Je leest het goed: géén alcohol, géén kater, no muss no fuss! Je vraagt je wellicht af hoe dat mogelijk is, en dat is je volste recht. Voor de wetenschapsgeeks onder ons: de Vintense- cocktails worden bereid op basis van gedealcoholiseerde schuimwijn. Door de wijn onder een vacuüm te verwarmen tot een maximum van 35 °C, verdampt de alcohol maar blijven de aroma’s, structuren en de unieke smaak behouden. Wat je vooral moet onthouden, is dat de smaak niet verloren is gegaan bij dit alcoholvrije alternatief!

Vintense biedt een selectie van drie alcoholvrije aperitieven aan, ook wel de ‘Ice cocktails’ genoemd. Ga voor Italiaanse flair met de bitterzoete Americano Spritz, een glamoureuze classic zoals de Bellini of geniet van de natuurlijke toetsen van de Hugo op basis van vlierbloesem, citroen en muntblad. Veeleer een wijn- of prosecco-fan? Ook die varianten vind je terug onder het Vintense-label!

Meer informatie inzake het aanbod, de smaken tot aan het dealcoholiseringsproces toe vind je terug op de website. Vintense is verkrijgbaar in de meeste supermarkten, en in de beste horecagelegenheden en wijnkelders.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Vintense.
www.vintense.be