Summerproof: Wat heb je nodig voor een boho picknick?

Geüpdatet op 2 juli 2019 door ELLE België
Summerproof: Wat heb je nodig voor een boho picknick?

Heerlijk eten, mooie plekjes, een ontspannen sfeertje en vooral: je geliefden om je heen. Dat is waar picknicken helemaal om draait. Voor de echte 'wanderers' onder ons hebben wij hieronder wat hebbedingetjes opgesomd die zeker en vast thuishoren op een boho picknick.

Drukke prints en felle kleuren

De eerste must voor een geslaagde picknick is natuurlijk een comfortabele ondergrond. En niets schreeuwt meer boho dan een kleurrijk tapijt met levendige prints. Vergeet dus je standaard picknickkleed en ga op zoek naar een authentiek alternatief. Misschien heb je op zolder nog een oud exemplaar liggen? Of wil je je liever onderscheiden van de rest door iets nieuw en exclusief te kopen? Bezoek dan zeker de website van Wanderingfolks. Op het tapijt komen vervolgens kussens met (minstens) even felle prints. Hiervoor geldt het principe: hoe meer hoe beter! Op die manier maak je je picknicksetting extra knus.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De ELLE video van vandaag :
DIT ZIJN DE LICHAMELIJKE CRITERIA OM MODEL TE WORDEN

Need a last minute gift for your lover .. pop into our showroom in Byron Bay Industrial estate to get the perfect gift ❤️ ~ OPEN Tomorrow & Thursday 9.30am-4.30pm ⠀ ⠀ 2/58 centennial circuit, Byron Bay

Een bericht gedeeld door Home of the Magic Carpet (@wanderingfolk) op

Tafels die laag tegen de grond staan

Next up is het vinden van de perfecte tafel(s). Je kan gaan voor één lange tafel of je kiest voor meerdere afzonderlijke koffietafeltjes. Een antieke houten koffer kan trouwens ook prima dienen. Wat je ook beslist: zorg dat er genoeg ruimte is om al je overheerlijke dranken en gerechten op kwijt te raken. En onthoud: wat vooral belangrijk is, is dat je tafel laag bij de grond staat. Zo hoef je je niet telkens ongemakkelijk te verplaatsen als je iets in je mond wilt stoppen.

 

Een nonchalante tafelschikking

Gebruik je graag een archaïsch tafelkleed of heb je genoeg aan wat servetten? Dat kies je volledig zelf. Op de tafel komen zelfgemaakte drankjes in maison jars of vintage glazen en grote houten onderborden met een brede selectie aan goodies als kaas, fruit, wafels en brood. Oh ja, en bloemen. Heel veel bloemen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hello Breakfast 🍑🍓🥥 @thepicnicportal doing their thing on our Emerald Rug 👌🏼

Een bericht gedeeld door Home of the Magic Carpet (@wanderingfolk) op

Kijk hier voor meer picknickrecepten.

Een vleugje gezelligheid

Last but nog least: een vleugje gezelligheid. Tijdloze LP's en een oude platenspeler mag je zeker niet vergeten op je boho picknick. Want wat zorgt voor meer sfeer dan heerlijke muziek op de achtergrond? Verlicht de boel met kaarsen en breng tot slot ook nog je polaroid camera mee om alle onvergetelijke momenten mee vast te leggen. Et voilà: Boho Baby!

 

(Stagiaire Sofie Kegelaers)