Tattoo-twijfels? Wolford heeft de perfecte oplossing

Gepubliceerd op 26 april 2019 door ELLE België
Tattoo-twijfels? Wolford heeft de perfecte oplossing

Je droomt van een tattoo, maar bent bang voor het levenslange engagement. Komt dit je bekend voor? Kom dan op 26 en 27 april naar de Wolford Store op de Louizalaan.

Tattoos zijn hipper dan ooit en ook panties zijn helemaal terug van weggeweest. Wat als je beide combineert? Maak kennis met Wolford Ink, een briljante oplossing voor tattoo-twijfelaars.

1/

Wolford Ink to the rescue!

Wolford Ink is een combinatie van vakkundige gebreide kousen en hippe tattoos. Het merk schakelde vijf befaamdetattoo-artiesten in uit de hipste steden van Europa: Hamburg, Milaan, Amsterdam, Parijs en Londen. Zij mochten de Wolford Nude 8-lijn pimpen met hun kunst.

De lijn bestaat uit panty's die lijken op een tweede huid. Dankzij de innovatieve vezels lijken je blote benen perfect egaal.  Pluspunt: je krijgt er een tijdelijke tattoo naar keuze bij. Deze reeks omvat vijf exclusieve designs gecreëerd door Melina, Anna, Galya, Carin en Emily Malice.

Tattoo-twijfels? Wolford heeft de perfecte oplossing - 1

2/

Pop-up store

Sinds enkele maanden zijn er op verschillende locaties in Europa Wolford Ink pop-upwinkels opgedoken. In deze pop-ups heb je de mogelijkheid om panty’s ter plaatse te laten personaliseren. De tattoo-artiesten tekenen iconische ontwerpen live op de huidkleurige panty’s. De verschillende tinten van de Individual (10 en 20 denier) en Sheer (15 denier) vormen de perfecte basis. Een leuk ideetje voor je festivaloutfit deze zomer? Wolford Second Skin Customized TattoosAltijd al een tattoo willen hebben, maar nog niet 100% overtuigd? Kom dan op vrijdag 26 en zaterdag 27 april van 13 tot 17 uur naar de Wolford Store op de Louizalaan. Tattoo-artist Galya Gisca zal aanwezig zijn en jouw tights customizen naar wens. Zo heb je er meteen een leuk accessoire bij, of ben je voorbereid op the real deal.

(geschreven door stagiaire Marie Pauwels)