Fake bruine benen met een panty

Geüpdatet op 2 augustus 2016 door Laure Vandendaele
Fake bruine benen met een panty

Zijn jouw lelieblanke benen nog niet klaar voor een rokje tot boven de knie? Misschien is de nieuwe Teint de Soleil panty van DIM dan wel iets voor jou.

Een huidkleurige panty in de zomer? Oh horror!

Wat ons betreft komen enkel majoretten weg met glimmende huidkleurige benen en korte rokjes tot net onder de bilnaad. Jaren geleden spotten we de combinatie van panty en kniekrok bij heel wat Praagse vrouwen maar we hopen van harte dat de wetten van de goede smaak de Gouden Stad aan de Moldau intussen bereikt hebben. Ook Kate Middleton is een grote aanhanger van de vleeskleurige panty en was in 2011 een kortstondige trendsetter van het vlezig been. De panty's vlogen als zoete broodjes over de toonbank en warenhuis Debenhams kwam tijdelijk zonder te zitten.

Vijf jaar later lijkt de vleeskleurige panty opnieuw aan de revival toe. DIM lanceert de Teint de Soleil panty, een onopvallende panty die het been een egale en sunkissed look geeft. En dat zonder de tussenkomst van schadelijke zonnestralen en geklungel met zelfbruinende crèmes. Dankzij de open afwerking aan de tenen, kan je probleemloos zomerse sandaaltjes of peep toe pumps aan.

Zou jij deze zomerse pantyvariant proberen?

Teint de Soleil Effet Nu Intégral van DIM.