Get inked: Dit zijn onze favoriete tattooshops in Antwerpen

Geüpdatet op 26 maart 2019 door Elise
Get inked: Dit zijn onze favoriete tattooshops in Antwerpen

Tattoo's zijn kunstwerkjes voor het leven. Klaar om je huid van een permanente versiering te voorzien? Wij geven je de 5 hipste adresjes van Antwerpen: 

1/

Studio Palermo

tattoo, tatoeage, antwerpen, shop, adres, studio palermo

Studio Palermo is gevestigd op de Plantijnkaai in Antwerpen. In deze shop verzorgt tattookunstenaar Sven Rayen prachtige geometrische figuren in inkt. Voor originele tatoeages en uitgewerkte 3D-ontwerpen ben je hier op je plaats.

Praktisch

Plantijnkaai 24, 2000 Antwerpen
03/4306655
Facebook
Instagram

2/

Petit Tatou 

Romantische creaties op maat bij Petit Tatou, dat in samenwerking met het Montattoo ook tijdelijke tatoeages brengt. Een blik op de Instagrampagina van de shop verraadt de voorliefde van artiest Gjennifer Saban voor bloemen, met zoveel precisie gezet dat ze wel op de huid geborduurd lijken. Zucht...

Een afspraak boeken kan via Instagram

3/

Vinnie Stones' Sinsin Tattoo

tattoo, tatoeage, antwerpen, shop, adres, sinsin tattoo

Wie in Antwerpen woont, kent ongetwijfeld de tattoo shop van Vinnie Stones, maar de reputatie van Sinsin Tattoo gaat veel verder dan de grenzen van de koekenstad. De shop wordt gerund door eigenaar Vinnie Stones samen met Sleepy en Arno - echte artiesten met een stevige achtergrond in kunst. Van portretten en Japans getinte tattoo's, tot erg fijn detailwerk - je kan er terecht voor uiteenlopende stijlen. Naast het viertal, zijn er ook geregeld gasttatoeëerders van over de hele wereld.

Praktisch

Vinnie Stones' Sinsin Tattoo
Kammenstraat 63, 2000 Antwerpen
0496 61 77 48
vinniestones@gmail.com
Open dinsdag tot zaterdag van 12u tot 19u30

4/

Glorybound

tattoo, tatoeage, antwerpen, shop, adres, glorybound

Glorybound is gesitueerd in de Reyndersstraat in Antwerpen. Ook deze tattoo shop is erg bekend onder de Antwerpenaren in 't Stad. Klop er aan met je eigen ideeën en schetsen of laat de tatoeëerders hun gang gaan. Hoe dan ook: je komt er buiten met een pracht kunstwerkje. 

Praktisch

Reyndersstraat 3, 2000 Antwerpen
0491/029062

Facebook
Instagram

5/

Brabo's Hand Tattooshop

tattoo, tatoeage, antwerpen, shop, adres, brabo's hand

Deze shop is behoorlijk uniek in zijn soort: aan de tattooshop is namelijk een coole, ouderwetse barbershop gekoppeld. De shop ademt retro en dat zie je ook terug in de stijl van tatoeëerders Younes en Tomas. Een ware beleving!

Brabo's Hand Tattooshop
Korte Koepoortstraat 10
2000 Antwerpen
0472 87 44 92
redrayer@hotmail.com
Open maandag tot zaterdag van 12u tot 19u