Ontwerp je eigen semi-permanente tattoo

Geüpdatet op 4 augustus 2017 door Jolien
Ontwerp je eigen semi-permanente tattoo

Altijd al gedroomd van een tattoo, maar vind je het gedacht 'voor eeuwig' een beetje scary? Dan is dit écht iets voor jou!

Of je nu al jaren nadenkt over de perfecte tattoo of al enkele keren op de pijnbank gelegen hebt, een nieuwe tatoeage kiezen blijft moeilijk. Blijf je ze wel mooi vinden en waar ga je ze zetten? Allemaal vragen die vaak de twijfel doen rijzen om een permanent plaatje op je lichaam te laten zetten. Maar dat is vanaf nu (bijna) verleden tijd!

Het start-up bedrijf Easy.ink creëert namelijk waterproof neptattoos. Jij kiest het design en de plaatsing, zij maken de tattoo en sturen hem naar je op. Heel handig voor de wispelturige, impulsieve types die zich niet voor altijd willen binden aan eenzelfde exemplaar. Want deze tatoeage blijft slechts twee weken op je lichaam staan.

Jammer is wel dat het bedrijfje nog volop geld aan het inzamelen is om de tattoos betaalbaar te maken voor iedereen. Eens ze 15 000 dollar bij elkaar hebben gespaard, komen de semi-permanente tatoeages op markt. Dus to be continued...

Lees ook: Deze tattootrend uit de nineties is helemaal terug van weggeweest