Getest: chocolademousse als gezichtsverzorging

Geüpdatet op 11 juli 2019 door Marie-Noëlle Vekemans en ELLE België
Getest: chocolademousse als gezichtsverzorging

Waarschuwing: deze mousse is niet eetbaar! In dit klein potje zit een gezichtsmasker dat de luchtige structuur heeft van chocolademousse en de verzorgende anti-stresstherapie van een masker. Een heerlijk aroma en huidverzorging in één, hoe zalig is dat?

Gezichtsverzorging

Of de wetenschap het nu bevestigt of niet, wij zijn er alleszins van overtuigd dat chocolade belangrijk is voor onze gezondheid. Het geeft ons een goed gevoel en daar worden we sowieso mooier van. Maar chocolade heeft nog veel meer te bieden, ons favoriete dessert voorkomt namelijk stress en huidveroudering. Deze geweldige gelaatsverzorging, bedacht door Bernard Cassière, is verrijkt met extracten van cacaoboter met anti-rimpel -en anti-oxiderende eigenschappen, én is nog eens fair trade ook!

De mousse beschermt en hydrateert de vermoeide huid in twaalf minuten, waardoor die achteraf een pak meer comfortabel aanvoelt. De kers op de taart is het anti-vervuilingsmasker, gemaakt van zwarte chocolade. Dit werd ontwikkeld met behulp van een meester-chocolatier en wordt door de schoonheidsspecialist aangebracht met een penseel. En goed nieuws want... dit masker is wél eetbaar!

Het limited edition chocolademoussemasker is te verkrijgen in 75ml voor €37 en is beschikbaar in de geaffilieerde instituten.

(vertaling door stagiaire Morrigan Penninck)