Paniekrubriek: Help, mijn lief wil me niet kussen!

Gepubliceerd op 2 mei 2019 door ELLE België
Paniekrubriek: Help, mijn lief wil me niet kussen!

Gedumpt? Geworstel met je pessarium? Of met je oogpotlood? De motor van je wagen opgeblazen? Geen nood, het ELLE-team staat je bij met raad en daad!

Help, mijn lief wil me niet kussen! We hebben heerlijke seks – hij kust me overal behalve op mijn mond. Zodra ik hem probeer te zoenen, draait hij z’n hoofd weg en volgt een ongemakkelijke knuffel of een kus op mijn hoofd. We zijn nu al drie maanden samen, wat is er aan de hand? (Verwarde Kreeft)

1/

Beste Kreeft, hier is duidelijk iets loos.

Gelukkig zijn er drie manieren om je probleem op te lossen. Ik waarschuw je nu al dat in twee van de drie scenario’s je relatie het niet overleeft.

1. De mogelijkheid bestaat dat je liefste niet wéét dat hij je lief is. Stel jezelf de volgende vragen. Hebben jullie het ooit gehad over jullie relatie? Heb je zijn vrienden al ontmoet? Gaan jullie ook met mekaar om zonder seks te hebben? Spreken jullie soms overdag af, of daten jullie uitsluitend ’s nachts? Bestaat de kans dat hij jullie ziet als friends with benefits?

2. Hij heeft intimiteitsproblemen en zoenen is voor hem een brug te ver. Overhaal hem om naar de psycholoog te gaan en praat ook zelf met hem over zijn pijnlijke liefdesverleden, verlatingsangst en – hoogstwaarschijnlijk – mommy issues. Kortom: een serieuze relatie met deze jongen wordt handenvol werk. Bekijk even of je dat ziet zitten, ongeacht de lekkere seks.

3. Hij heeft herpes en wil je niet besmetten met zijn koortsblaasjes. #durftevragen

Lees ook deze paniekrubriek: Help, ik heb nooit zin in seks