Girlpower: deze campagne van & Other Stories doet je dansen

Gepubliceerd op 5 maart 2019 door Laura Stynen
Girlpower: deze campagne van & Other Stories doet je dansen

Vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag en de nieuwe campagne van & Other Stories bezorgt je alvast de nodige dosis girlpower.

Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag sloeg & Other Stories de handen in elkaar met de L.A. City Municipal Dance Squad. Dit dansgezelschap staat bekend om hun onconventionele benadering van dansen. Geen regels of normen, maar gewoon je lichaam laten bewegen in de richting die het wil gaan. Hiermee willen ze vrouwen aanmoedigen om klassieke verwachtingspatronen achter zich te laten en gewoon zichzelf te zijn, hoe gek je ook bent.

Be bold! Get weird! WHO CARES?

De vrouwen zijn gekleed in & Other Stories, maar het label wil met deze campagne geen specifiek product in de kijker zetten. Samen met het dansgezelschap maakten ze een reeks video's waarin de vrouwen laten zien hoe ze in de dansstudio een plek vinden waar ze kunnen experimenteren. Dat hielp hen om zelfvertrouwen te kweken. In de 3-delige mini documentaire maakt de squad zich klaar om een workshop te geven en de girlpower druipt ervan af.

It's a place where you go to... almost suck. Boldly.

Met deze campagne daagt & Other Stories je uit om jezelf te zijn en jouw verhaal te delen via #dancingstories.

1/
Episode 1: The Squad

2/

Episode 2: Rehearsals

3/

Episode 3: Dance Night