& Other Stories opent atelier in Los Angeles

Geüpdatet op 20 maart 2017 door ELLE België
& Other Stories opent atelier in Los Angeles

Na Parijs en Stockholm opent & Other Stories een derde atelier in... Los Angeles! 

Het Zweedse merk werkt vanuit verschillende ateliers om de collectie divers en modern te houden. Na succes in Stockholm en Parijs is het nu de beurt aan Los Angeles.

California dreaming

De band tussen het label en Los Angeles was altijd al sterk en groeide elk seizoen. Met dit nieuwe atelier voegt & Other Stories een hele nieuwe dimensie en esthetiek toe aan de collectie. De lijn ademt cool, zoals we van het grote zusje van H&M gewoon zijn.

Wij zijn blij dat we de ‘California attitude’ naar & Other Stories kunnen brengen. LA is een stad van dromers en avonturiers waar alles mogelijk is. Onze collectie vat het vertrouwen, de creativiteit en de manier van leven van het typische meisje in Californië. Ze is een kameleon die haar look op een unieke manier benadert en altijd haar persoonlijk stijl behoudt bij elke gelegenheid”  aldus Caity Knox, Ontwerper voor het & Other Stories Los Angeles Atelier.

Kijk mee naar de beelden:

Praktisch: de eerste Los Angeles atelier-collectie is online te koop vanaf 30 maart alsook in de winkels te Antwerpen en Gent. Wij kunnen niet wachten!

Pssst! Wist je dat je ook Bloomon boeketten kon kopen bij & Other Stories?!

(Stagiaire Maaike Geys)