Paniekrubriek: Mijn vriend liket halfnaakte vrouwen op Instagram

Geüpdatet op 2 juli 2019 door ELLE België
Paniekrubriek: Mijn vriend liket halfnaakte vrouwen op Instagram

Gedumpt? Geworstel met je pessarium? Of met je oogpotlood? De motor van je wagen opgeblazen? Geen nood, het ELLE-team staat je bij met raad en daad!

Liefste ELLE, mijn vriend volgt sexy, halfnaakte vrouwen op Instagram. Op zich niet erg, hoor ik je denken, maar hij liket ook hun foto’s. Zijn voorkeur gaat uit naar rondborstige, getatoeëerde brunettes. Hij beseft helemaal niet dat ik - en al zijn andere volgers! - dat kunnen zien. Ik vind het enorm gênant, hoe kaart ik dit aan? (Blondie)

Beste Blondie,

een man die zich laveloos zuipt op het verjaardagsfeest van je collega, dát is gênant. Of eentje die je naam verwart met die van de laatste vrouw waarmee hij sprak. Rare, specifieke voorbeelden, of een greep uit de gênante mannenverhalen die ik hier op de redactie opvang? Mannen zijn nu eenmaal niet altijd even snugger. Wees blij dat hij geen foto’s van leden van Schild en Vrienden liket. Zet een bruine pruik op, draag een diep decolleté en kleef je armen vol plaktattoos. Neem een selfie en stuur die naar hem als Instagrambericht. #lol #betrapt

Lees ook deze paniekrubriek: Mijn lief stuurt sexy selfies naar zijn vrienden