Paniekrubriek: mijn lief stuurt sexy selfies naar zijn vrienden

Geüpdatet op 22 februari 2019 door ELLE België
Paniekrubriek: mijn lief stuurt sexy selfies naar zijn vriendenKarim, Temptation Island

Liefste ELLE,

Een bizarre vraag misschien, maar is het normaal dat mijn lief en zijn vrienden pikante foto's naar elkaar sturen? Niet van meisjes, maar van zichzelf. Na het sporten, maken ze in de kleedkamer selfies in heel uitdagende poses. Soms gaat het best wel ver. Volgens mij zijn ze allemaal hetero, dus ik denk niet dat hij vreemd gaat of zo. Maar ik vind dit toch wel erg raar. Als ik hem om uitleg vraag, lacht hij het weg. Voor hem is het een grapje onder vrienden. Maar het is nu toch al enkele maanden bezig en hij is zeker niet van plan om ermee te stoppen. Moet ik me zorgen maken, of is dit een nieuwe trend en doen andere mannen het ook? (Verward)

Liefste verwarde ziel,

Ik heb er nog nooit van gehoord, maar laat ons hopen dat het een 'ding' wordt! En anders moeten we deze trend gewoon zelf lanceren. Hup jongens, maak gerust enkele sexy selfies en stuur gauw door naar info@elle.be... Inspiratie vind je hier en ook nog hier. Niet verlegen zijn!
Als het echt een grapje is tussen hem en zijn vrienden illustreert het vooral dat je beau goed in zijn vel zit. Leuk toch?