5 slimme gadgets die je selfies perfect maken

Geüpdatet op 19 juni 2019 door ELLE België
5 slimme gadgets die je selfies perfect maken

Wil jij ieder moment vereeuwigen met een selfie? Dan zijn deze vijf smartphone accessoires écht iets voor jou!

Jammer dat we dikwijls op allerlei praktische problemen botsen tijdens het nemen van een selfie -een stick die je maar niet uit beeld krijgt bijvoorbeeld. Om nog maar te zwijgen over donkere schaduwen die meestal korrelige, Instagram onwaardige foto’s tot gevolg hebben. Gelukkig is dat vanaf nu verleden tijd! Deze vijf smartphone accessoires zijn dé gadgets die standaard in je handtas moeten zitten tijdens een dagje uit of romantisch diner bij kaarslicht.

1/

LuMee

smartphone accessoires selfie Lumee

Dankzij de verstelbare led-verlichting rondom je smartphone heb je in no time de perfecte belichting zonder op zoek te moeten naar een straaltje licht of spotlight. De LuMee is herlaadbaar en in verschillende kleuren te verkrijgen.

2/

Anti-gravity case

smartphone accessoires selfie anti-gravity case

Bye bye selfiestick, hello anti-gravity case! Natuurlijk maakt dit hoesje je gsm niet echt gewichtloos. Wel zorgt het ervoor dat je je smartphone op alles kan vastplakken. Een raam, kast, stoel, tafel, … àlles!

3/

Selfie Ring Light

smartphone accessoires selfie ring light

In tegenstelling tot de LuMee case past dit accessoire op iedere smartphone. Vooral modellen zijn grote fan van dit gadget. Gewoon even vastzetten op je gsm en klaar!

4/

Muku Shuttr

smarphone accessoires selfie shuttr

Een ander alternatief voor de selfiestick is Shuttr. Deze kleine afstandsbediening met handig statiefje is compatibel met zowel iPhone als Android toestellen. Dit gadget in combinatie met de anti-gravity case is volgens ons een match made in heaven!

5/

Belfie stick

smartphone accessoires selfie belfie stick

Waar je de selfiestick gebruikt voor foto's van je voorkant, gebruik je de belfiestick voor, hoe kan het ook anders, je achterkant. Iets in ons zegt dat Kim Kardashion grote fan is van dit accessoire...

LEES OOK: Is dit nu al de selfie trend van 2017

LEES OOK: Dit keukentoestel maakt selfies mooier

LEES OOK: Zo bereken je welke selfie het meeste likes zal krijgen

Editor: Jolien Meulders