Hebben: pantoffels in de vorm van je huisdier

Geüpdatet op 28 januari 2019 door Isabelle
Hebben: pantoffels in de vorm van je huisdier

Lang verhaal kort: je kan nu pantoffels laten maken met de unieke beeltenis van je trouwe viervoeter. We herhalen: pantoffels in de vorm van je huisdier!! 

Het Amerikaanse bedrijf Cuddle Clone kwam op het geniale idee huisdieren te “klonen” als knuffels, pantoffels (!!), golfclubcovers en zelfs handtassen. Het idee is de onbreekbare band tussen mens en dier overal uit te dragen, ook als het dier in kwestie eventjes niet van de partij is -door een overlijden, verhuis, reis of andere reden. Klinkt gek, maar tientallen duizenden mensen lieten zich al verleiden tot een kopietje van hun troetelbeest en zeggen er echt veel troost in te vinden. De creaties worden exact volgens de instructies van het baasje met de hand gemaakt in het atelier van Cuddle Clone en de foto’s liegen er niet om: het resultaat is zeer overtuigend… 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#TwinningTuesday!! This is Nala and her Cuddle Clone!! :) <3 Post a picture of your pet(s) alongside their Cuddle Clone(s) with the hashtag #TwinningTuesday for a chance to be spotlighted next Tuesday! #ccTwinning

Een bericht gedeeld door Cuddle Clones (@cuddleclones) op

Dierenliefde staat voorop in het bedrijf, dat in samenwerking met Greater Good voor elke aankoop een drietal maaltijden in een dierenasiel financiert. Bovendien doneert het elke maand een deel van de opbrengst aan een andere dierenwelzijnsorganisatie, een asiel én een individueel dier in nood.

Ook zin om je trouwe viervoeten aan je voeten te dragen? Surf naar Cuddle Clone, uploadt een foto van het beestje, vul diens specifieke fysieke karakteristieken in, kies de houding waarin je hem of haar wil en klaar! Reken een kleine 250 dollar voor een knuffel, 200 dollar voor slippers en een handtas, 100 dollar voor oorbellen (!!) en 159 dollar voor golfaccessoires.