Happy Turkey Day: Zo vierden de sterren Thanksgiving

Gepubliceerd op 23 November 2018 door Maxine Detaellenaere
Happy Turkey Day: Zo vierden de sterren Thanksgiving

Gisteren vond een van de belangrijkste dagen van het jaar plaats voor onze Amerikaanse medemens: Thanksgiving, de dag waarop duizenden kalkoenen rouwen om hun geslachte naasten. Heel wat celebs deelden hun feestvreugde op social media en wij zetten de allerleukste op een rijtje.

Zo vierden Jennifer Lopez, Blake Lively, Gigi Hadid en co T-day:

1/

Kylie Jenner

De jongste Jenner-telg deelde op Thanksgiving dit prachtige zwart-witportret van zichzelf en haar dochtertje Stormi.

View this post on Instagram

Happy Thanksgiving 🖤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

2/

Jennifer Lopez

Grote liefde ten huize Lopez-Rodriguez. Vriendlief A-Rod postte dit mooie kiekje van zijn gelukkige gezin op Thanksgiving.

3/

Jennifer Garner

Ook deze ex van Ben Affleck had het op deze feestdag erg naar haar zin en verkleedde zich toepasselijk in een Pilgrim Father.

4/

Blake Lively

Onze favoriete blondine is een rasechte realist en toont ons hoe ze echt Thanksgiving viert - een pak meer casual dan ze eerst liet uitschijnen...

View this post on Instagram

Thanksgiving: EXPECTATION vs REALITY....

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

5/

Prijanka Chopra en Nick Jonas

Deze twee beroemde tortelduifjes hielden het allesbehalve intiem en kozen ervoor om de hele familie uit te nodigen op de meest dankbare dag van het jaar.

View this post on Instagram

Happy thanksgiving.. family.. forever..

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

6/

Gigi Hadid

Gigi Hadid toonde haar dankbaarheid met een visuele wereldreis, van besneeuwde bergtoppen tot parelwitte stranden met wuivende palmbomen.

7/

Olivia Palermo

It-girl Olivia Palermo toont met deze waarvoor ze dankbaar is: haar schattige hondje en knappe vent. We hear you, Olivia...

View this post on Instagram

Thankful for these cuties 💕

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

8/

Jessica Biel

Sportieve Jessica Biel pakt deze feestdag slim aan en gaat voor het decadente avondmaal eerst nog een uurtje extra fitnessen. Dus zo houdt ze haar moordlijf in topform...

9/

Vanessa Hudgens

La Hudgens maakte op Instagram duidelijk dat ze dankbaar is voor de Ijslandse zangeres Björk en zet haar ode kracht bij met een euh, nogal psychedelisch filmpje.

View this post on Instagram

Feelin it

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

10/

Reese Witherspoon

De altijd vrolijke Southern Belle serveerde taart met een kwinkslag, al kunnen we Miss Reese toch moeilijk inbeelden in een comfy jogging.

11/

Madonna

Madonna Louise Ciccone was dit jaar dankbaar voor haar kroostrijke gezin en wenste de wereld een gelukkige Thanksgiving vanuit het zonnige Malawi, het geboorteland van enkele van haar kinderen.

12/

Sarah Jessica Parker

SJP kan duidelijk een pak beter koken dan haar Sex and the City-personage Carrie - I use my oven for storage - Bradshaw. Ze liet zich dit jaar inspireren door kookboekschrijfster Melissa Clark.

13/

John Legend

Zanger John Legend sprong op de Build a Bear-kar tijdens de traditionele Thanksgiving-parade en zong enkele liedjes van zijn nieuwste album dat 'A Legendary Christmas' heet. Je een beetje vergist van feestdag, John?

14/

Chrissy Teigen

Vrouwlief Chrissy dook naar goede gewoonte weer de keuken in, maar sloeg de bal toch een beetje mis bij het dessert... Ah, niemand is perfect, zelfs niet Chrissy Teigen.

15/

Barack Obama

Hij mag dan niet meer de president zijn, dat wil niet zeggen dat Barack Obama zijn plicht niet kent. Hij deelde dan ook met z'n kenmerkende grote glimlach aardappels uit aan wie het maar wilde.

16/

Mariah Carey

Ten huize Carey zijn ze zo te zien grote fan van marshmellows...