3 verrassende decoratietrends voor Halloween

Geüpdatet op 23 oktober 2018 door Maxine Detaellenaere
3 verrassende decoratietrends voor Halloween

Wel zin in een Halloween-diner maar een pak minder in kitcherige zwart-en-oranje decoratie?

Hou je van strak en cool, is chic en Gucci-esk meer je ding of mag het net magisch en mystiek? Deze drie decoratietrends dompelen je tafel op een onverwachte manier onder in een Halloween-sfeertje.

Cool: Minimalistisch & industrieel

Na de hipstertrend vol natuurlijke materialen slaat de slinger door naar de andere kant en zien we steeds meer industriële, koele materialen zoals glas, beton en mat zwarte oppervlaktes. Voor wie het graag clean houdt en liefst ver weg blijft van campy pompoenen en heksenhoeden.

Pint Embed Link

Shopping:

1/

Chic: More is more

Sinds Alessandro Michele de scepter zwaait bij Gucci is overdaad de nieuwe luxe. Hou je ook qua interieur van lekker decadent, kies dan op 31 oktober voor barokke, zwarte en gouden accessoires met hier en daar een scary accent zoals schedels met bloemenkransen.

Pint Embed Link

Shopping:

2/

Fun: Magisch & mystiek

Wie zegt er dat Halloween altijd eng moet zijn? Zijn rainbows & unicorns je favoriete woorden, duik dan de feeërieke wereld in voor een happy Halloween met wilde bloemen, holografische effecten en natuurlijk de obligate eenhoorn.

Pint Embed Link

Shopping:

Krijg je maar niet genoeg van Halloween? Lees dan ook '10 Halloween-hapjes om je vingers bij af te likken,  'Dit doet een horrorfilm met je lichaam' en '5 last minute kostuums voor wie zich niet graag verkleedt'.