5 last minute Halloween kostuums voor wie zich niet graag verkleedt

Geüpdatet op 29 oktober 2019 door Laure Vandendaele
5 last minute Halloween kostuums voor wie zich niet graag verkleedt

Kan Halloween je eigenlijk gestolen worden maar viel er toch een uitnodiging voor een feestje in de bus? Hou het simpel en ga aan de slag met wat er in je eigen kleerkast hangt. Vijf suggesties voor last minute Halloween kostuums.

1. De gestoorde huisvrouw

Haar man vond haar gebraad maar niets, dus zij besluit om hem uit de weg te ruimen. In een outfit die je makkelijk zelf samenstelt. Haal een vintage jurk uit de kast, leen oma's parels en ga voor de Bree Van de Kamp uit 'Desperate Houswives'-look. Werk af met een witte schort, een groot mes en hier en daar een druppeltje bloed.

2. De cereal killer

'Serial killers' zijn schering en inslag op verkleedpartijtjes rond Halloween. Daarom gaan wij dit jaar als 'cereal killer.' Outfitgewijs moet je het niet te ver zoeken: gebruik een oud wit T-shirt en maak er een aantal doosjes met ontbijtgranen aan vast. Werk af met een paar druppeltjes bloed en je bent helemaal klaar.

Wednesday Adams

Een eenvoudige klassieker die het altijd doet. Wat heb je nodig? Een zwarte jurk, een witte kraag (je kan ook een wit blad gebruiken), een bleke teint, rode nagels en twee strakke vlechten. Gebruik je klein broertje als ultieme accessoire.

Regina George

Vergeet het traditionele duivelskostuum, op 31 oktober vermommen we ons liever als een andere kwaadaardige bitch. De vertegenwoordigen in deze categorie? Regina George in de film 'Mean Girls!' Kleurrijke lingerie, een witte top met strategisch geplaatste gaten en je bent good to go! Vergeet de zwarte minirok en minachtende gelaatsuitdrukking niet.

5. Atomic Blonde

Wie het zichzelf niet te moeilijk wil maken, kan dit jaar de look van Charlize Theron in Atomic Blonde overwegen. Wat heb je nodig? Zo goed als alle zwarte kledingstukken uit je kleerkast: een zonnebril, korte jurk, lange zwarte jas en sexy over-the-knee laarzen. Werk af met een blonde pruik en een fake geweer.

Foto's: Pinterest et Instagram.
Laurence Donis, via ELLE Belgique