Meghan Markle heeft groot nieuws

Gepubliceerd op 15 oktober 2018 door Laure Vandendaele
Meghan Markle heeft groot nieuws

Er was dus wel degelijk een reden waarom Meghan Markle haar jas tijdens de bruiloft van prinses Eugenie netjes dichtgeknoopt liet.

Na de bruiloft van prinses Eugenie afgelopen weekend is het alweer feest aan het Britse hof. Zo liet Kensington Palace eerder deze ochtend weten dat Meghan Markle en prins Harry een eerste kindje verwachten. De koninklijke spruit wordt in de lente van volgend jaar verwacht en de Hertog en Hertogin van Sussex zijn door het dolle heen. Meghan en Harry stapten afgelopen mei in het huwelijksbootje en maakten er geen geheim van dat ze snel een gezin wilden stichten.

Verhullende mantel

Sinds vrijdag gonst het al van de geruchten dat Markle in verwachting zou zijn. De 37-jarige verscheen op het huwelijk van prins Harry's nichtje prinses Eugenie in een blauwe mantel van Givenchy die ze ook tijdens de huwelijksceremonie in St. George's Chapel dichtgeknoopt hield. De dikke stof zou een beginnend buikje moeten verhullen. Vandaag werd duidelijk dat de hertogin wel degelijk een extra gast naar het huwelijk meebracht. Meghan maakte van de feestelijke dag gebruik om zowel de Queen als vrienden en familie op de hoogte te brengen van het babynieuws.

Meghan Markle verstopte haar beginnend buikje onder een blauwe mantel van Givenchy.

Momenteel brengen Meghan en Harry een bezoek aan Australië. Een paar uur voor het Britse hof de komst van een nieuwe royal baby aankondigde werd Meghan gefotografeerd terwijl ze twee mapjes voor haar buik hield. Het eenvoudige gebaar was genoeg om de geruchtenmolen op volle toeren te doen draaien, nu het nieuwe officieel is, kan het wachten op de eerste foto van de royal bump beginnen. Voor inspiratie voor  zwangerschapsoutfits hoeft Meghan Markle maar naar de garderobe van haar schoonzus Kate Middleton te kijken.