Groot nieuws voor Kate Middleton

Gepubliceerd op 5 september 2017 door Laure Vandendaele
Groot nieuws voor Kate Middleton

Feest in Groot-Brittannië: Kate Middleton en prins William verwachten een derde kindje

De verloving tussen prins Harry en Meghan Markle laat op zich wachten, maar Kensington Palace stuurde gisteren ander mooi nieuws de wereld in. Het Britse hof deelde via een persmededeling mee dat Kate Middleton en prins William een derde kindje verwachten. Meteen stond het internet in rep en roer en de papparazzi deed er meteen alles aan om een reactie van oom Harry te ontlokken. Meer dan 'Fantastisch, geweldig. Ik ben heel erg blij voor hen', liet de populaire Royal weten.

Wanneer het broertje of zusje van George en Charlotte verwacht wordt is nog niet bekend. Als de Hertogin van Cambridge drie maanden zwanger is, zou de baby rond maart 2018 geboren worden.

Net als bij haar vorige twee zwangerschappen heeft Kate Middleton opnieuw last van extreme misselijkheid. Hierdoor was de hertogin genoodzaakt een bezoek aan een Londens ziekenhuis te annuleren.

Een baby op komst, betekent natuurlijk dat er ook een nieuwe zwangerschapsgarderobe zit aan te komen. We zetten nog even Kate mooiste zwangerschapslooks op een rij.