Zo verloopt de Afrikaanse verlovingsreis van prins Harry en Meghan Markle

Geüpdatet op 20 april 2022 door Isabelle
Zo verloopt de Afrikaanse verlovingsreis van prins Harry en Meghan Markle

Het is officieel: we moeten dringend op zoek naar een outfit voor dé royal wedding van 2018!

Nieuwe ontwikkeling in de prins Harry/Meghan Markle soap: de Britse royal en zijn vriendin lopen momenteel dolverliefd te wezen in Zuid-Afrika en dat. Betekent. Wedding. Bells!!!

Toegegeven: we hebben de nakende verloving van het glamoureuze koppel meer dan eens aangekondigd en onze richtdatum van lente 2017 is ondertussen ruim overschreden, maar deze keer denken we écht raak te schieten. Meghan, die officieel bij haar koninklijke vriendje is ingetrokken, werd vorige week in het gezelschap van haar moeder gespot in Londen -kwestie van eventuele trouwlocaties de stad te verkennen en de banden tussen Harry en Mama Markle aan te halen. Daarna vloog de Amerikaanse opnieuw over de grote plas om haar laatste draaidagen op de set van Suits af te werken -iedereen weet ondertussen wel waaròm ze haar personage uit de serie liet schrijven… Eens die klus erop zat, sprong ze op een vliegtuig richting Johannesburg om de prins van haar dromen te vervoegen op een snoepreisje door Zuid-Afrika. Officieel is de trip een geschenk voor haar 36ste verjaardag, officieus wordt van een vroegtijdige honeymoon gesproken. Prins Harry heeft een bijzondere band met het land en royaltywachters gaan ervan uit dat hij één dezer dagen op de knie gaat tijdens een romantische safari. Pittig detail: het is alvast wat zijn grote broer William deed om Kate Middleton ten huwelijk te vragen -een moment dat trouwens in twee (!) films werd vereeuwigd.

De Britse krant The Sun pakte alvast uit met beelden van het dolverliefde koppel in het romantische land en claimt het reisprogramma ook in handen te hebben:

Als we het blad mogen geloven, spenderen Harry en Meghan de komende dagen met kamperen onder de sterrenhemel, bootjevaren op de meren, stevige jungle hikes én zich op magische wijze verloven.

  • Status van officieel samenwonenden: check.
  • Toekomstige prinses die haar job in de echte-mensen-wereld opgeeft: check. (Ga er echter niet van uit dat ze zich in het traditionele hokje van koninklijke handjesschudder zal laten murwen. Meghan Markle doorbreekt graag een taboe of twee, zoals deze kwestie rond menstruatie.) 
  • Elkaars ouders ontmoeten: check.
  • Zich verloven in Afrika, de vaste tick van de Windsors: check check check!

Geef nu eerlijk toe: ook jij gelooft toch in deze optelsom?