6 makkelijke kapsels voor hete dagen

Gepubliceerd op 30 juli 2018 door Elle Belgie en Laure Vandendaele
6 makkelijke kapsels voor hete dagen

Het is warm, warmer, warmst en je weet met jezelf en je lokken geen blijf. Ontdek 6 frisse en makkelijke kapsels die je koel houden tijdens warme zomerdagen. 

Hoge paardenstaart

kapsel hittegolf hoge paardenstaart

Geen makkelijkere manier om je lange lokken uit je nek te houden door ze samen te binden in een hoge paardenstaart. Maak de look af door een fijne lok rond je elastiekje te wikkelen.

LEES OOK: HOW TO: de boho paardenstaart

1/

DE VLECHT

kapsel hittegolf vlecht visgraatvlecht

Vermijd dat je lokken op je schouders en rug plakken door ze te vlechten. Ben je handig? Probeer dan een visgraatvlecht.

2/

Een hoed

kapsels hittegolf hoge temperaturen hoed

Eén hoedje, drie voordelen: de zon bleekt je haar niet af, geen haar in je gezicht én je bent beschermd tegen een zonneslag.

3/

De bun

kapsels hittegolf hoge temperaturen dot bun

Eenvoudig en chique, de bun is het ideale kapsel voor een middagje terrassen of een dagje strand. Geef je speelse dot een upgrade met een sjaaltje, bloemen, gekleurde speldjes,..de mogelijkheden zijn eindeloos.

4/

Gevlochten staartjes

kapsels hittegolf hoge temperaturen vlechten

Geen haar in je gezicht, nek of op je schouders. Dit is het ideale kapsel op een zomerse dag én het geeft het een leuke touch aan je look.

5/

Multifunctioneel sjaaltje

kapsels hittegolf hoge temperaturen foulard sjaaltje

Net als een haarband houdt een sjaaltje al het haar uit je gezicht. Het is zomers, speels en multifunctioneel. Gebruik een sjaaltje in combinatie met een vlecht, staart, bun,... Dit accessoire kent geen grenzen.