Younes Bendjima: wie is de vriend van Kourtney Kardashian?

Gepubliceerd op 23 juli 2018 door Isabelle
Younes Bendjima: wie is de vriend van Kourtney Kardashian?

Hij is één van de meest discrete mannen uit de Kardashian/Jenner clan, maar met één rake Instagram comment wist Younes Bendjima, bijslaap van Kourtney Kardashian, zich het voorbije weekend in de belangstelling te werken. Op de comment in kwestie komen we zo meteen terug, maar eerst: wie is de man die haar eindelijk Scott Disick deed vergeten?

Younes Bendjima is een 25-jarig Frans model. Hij begon zijn carrière in 2013 op de catwalk voor Givenchy en wist sindsdien klussen voor onder andere Hermès, Calvin Klein, Burberry en Ralph Lauren te versieren. Ook op Instagram doet hij het niet mis met een miljoen volgers. Eén ding is zeker: deze man blijft de komende jaren letterlijk in the picture.

1/

Hoe hij aan zijn indrukwekkende lijf komt? De Fransman is een verwoed bokser en traint sinds jonge leeftijd onder het alziend oog van zijn oom, die eveneens met zijn vuisten aan de bak kwam. Younes ging even als professioneel bokser door het leven, maar besloot toen dat hij zijn ego liever liet strelen door een camera dan zijn knappe snoetje ineen te laten timmeren door een concurrent. Bij wijze van workout stapt hij wel nog regelmatig de ring in.

2/

Younes en Kourtney ontmoetten elkaar in een club in 2015 tijdens Paris Fashion Week, enkele dagen voor de beruchte overval op Kim. Hij kende wat mensen uit haar entourage, maar liet haar naar eigen zeggen links liggen, waarop ze hem aansprak en ze meteen samen de club verlieten. Boem. De volgende avond brachten ze ook in elkaars gezelschap door, tot ze het traumatiserende telefoontje over Kim kregen. Je zou denken dat zo’n schok de prille relatie zou schaden, maar niets is minder waar: een kleine twee jaar later zijn ze nog steeds niet uit elkaars buurt te slaan.

3/

Voor Younes, die veertien jaar jonger is dan zijn vriendin, is het leeftijdsverschil alvast geen probleem. Ook het feit dat ze een gezin heeft, neemt hij er graag bij: de voorbije weken toerden de twee samen met haar drie kinderen uit de relatie met Scott langs de Europese kusten. Wekenlang op een bootje vastzitten met drie stiefkinderen? De meesten zouden ervoor bedanken, maar niet Younes, die de drie net als hun moeder in zijn hart zou hebben gesloten.

4/

Vanwaar zijn donkere ogen en exotische looks? Younes heeft Algerijnse roots, zijn vader runt zelfs een Algerijns restaurant in Frankrijk. De man spreekt dan ook vloeiend Arabisch, Frans én Engels -lekker handig voor de Kardashians, zo’n tolk. Om maar van zijn goede genen te zwijgen, als Kourtney beslist om voor nòg een baby te gaan, zou die er wel eens zo uit kunnen zien: 

5/

Kourtney is niet de eerste beroemde naam op zijn liefdes-CV: in 2015 had de man iets met het Britse model Jourdan Dunn, die hij datzelfde jaar op het MET gala had ontmoet.

6/

Ook zijn andere connecties zijn niet van de minste. Als we Younes’ Instagram account mogen geloven, mag hij binnen op de feestjes van Justin Bieber, Hailey Baldwin, Rita Ora en… Sofia Richie -die tegenwoordig aan Scott Disicks arm bungelt. De wereld is klein, héél klein…

7/

Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn in de relatie: de twintiger heeft het enorm moeilijk met het al te sexy imago van zijn vriendin en steigert telkens ze een nieuwe, weinig verhullende foto openbaar maakt. Dat gaf in het verleden reeds aanleiding tot een korte breuk en recent kwam het opnieuw tot een confrontatie. “Is dit wat je moet doen om likes te krijgen?!” Zo klonk het boos onder een bikinifoto, waarop zij hem prompt ontvolgde. Een goed gesprek later -iets in het genre van “ik ben een volwassen vrouw en ik doe lekker wat ik wil, jij houdt je mond”- zijn de plooien tussen Kourtney en haar toyboy weer gladgestreken, benieuwd hoe lang het deze keer zal duren.