30 x make-up voor de zomer

Gepubliceerd op 26 juni 2018 door Laure Vandendaele
30 x make-up voor de zomer

In de zomer krijgt niet alleen je garderobe maar ook je make-uptasje een make-over. Hallo felle kleurtjes, makkelijk met je vingers aan te brengen texturen en waterproof mascara! Nog op zoek naar inspiratie voor een poolparty-proof make-uplook? Bekijk hier onze zomerse favorieten.

De zomer ging officieel van start en dat merk je ook aan onze make-up. We maken er een sport van om de On Stage liners van Dior in élk kleurtje te testen (vandaag is geel aan de beurt) en grijpen naar makkelijk met de vingers te smeren highlighters en oogschaduw. Crèmetexturen zijn nu eenmaal je beste vriend wanneer het kwik boven de 25 graden stijgt. Ook voor wie op vakantie de vloeibare foundation achterwege laat, hebben we een paar perfecte summer proof alternatieven. De nieuwe Healthy Mix BB Cream van Bourjois geeft voldoende dekking zonder de huid te verstikken en is nu al onze favoriete budget beauty buy van het seizoen. Is de vakantie naar een zomerse bestemming nog niet meteen in zicht?  Ga dan aan de slag met een bronzer om een mooie sunkissed look te faken. Lees hier hoe je dat doet.

Zomer betekent zwemmen, terrasjes, cocktails en festivals maar helaas ook muggen, blaren (damn you, mooie sandaaltjes!) en schurende dijen. Gelukkig vonden wij de oplossing voor al deze zomerse kwaaltjes.

LEES OOK: 7 producten die je meteen in zomerstemming brengen

LEES OOK: dit heb je nodig om de festivalzomer te overleven

Shopping