7 producten die je meteen in zomerstemming brengen

Gepubliceerd op 18 juni 2018 door Laure Vandendaele
7 producten die je meteen in zomerstemming brengen

We hopen van niet, maar het zou weer een Belgische zomer kunnen worden. Gelukkig barst het in het beautyrayon nu al van de producten die je in zomerse sferen brengen. Inclusief cocktail met een parapluutje.

Ready, set, zomer!

nivea sunshine shower

Dat niemand hier eerder aan dacht! Nivea lanceert een douchegel met de heerlijke geur van hun zonneproducten. Zo breng je 's ochtends de zon je in badkamer, zelfs als de regen tegen het raam het raam klettert.

Love Sunshine Shower van Nivea, € 2,99

1/

Breng dit zelfbruinende masker aan voor het slapengaan en sta op met een natuurlijk gebronsde teint. De toegevoegde vitamine E verzacht te huid én heeft een anti-aging-effect.

Solait Overnight Tan Mask van Kruidvat, € 3,99

2/

L'Eau Tan van Chanel is transparante, subtiel geparfumeerde mist die het lichaam een lichtgebruinde gloed geeft. Vertrouw op vlak van zelfbruinende producten trouwens gerust op Chanel. Al in 1932 - lang voor een zongebruinde huid in de mode raakte - lanceerde Coco herself Chanels eerste zelfbruiner.

L'Eau Tan van Chanel,  € 56

3/

bronzer la mer

Een grote ronde make-up en een goede - bij voorkeur matte - bronzer: meer heb je niet nodig voor een sun-kissed skin. Breng het poeder aan op je voorhoofd, neus de contour onder je jukbeenderen en kaaklijn. Gebruik de highlighter uit het palet om de jukbeenderen op te lichten.

Bronzing Powder van La Mer, € 75

4/

Gladde, strakke benen krijg je niet vanzelf. Gezond eten, voldoende water drinken en regelmatig sporten doen veel. Smeren doet de rest. Masseer je probleemzones 's ochtends en 's avonds met deze pittig geurende crème en voorkom de vorming van onderhuids vetweefsel en cellulite.

Slim & Firm van Nannic, € 75

5/

Zonnige compositie met pittig-frisse noten van zwarte bessen, mandarijn en roze pompelmousse. De zoetheid van cederhout, gestreeld door zachte muskus verlengt de sensatie van een goddelijk zonnebad. Dankzij de non-fotosensibilisatie kun je Sunrise zelfs in de zon dragen.

Sunrise Eau de toilette van Lancaster, € 45

6/

De multifunctionele en veelzijdige formule van deze olie voedt, herstelt en sublimeert het gelaat,lichaam en het haar. Het bekende parfumroept de sensualiteit van warm zand op, door een topnoot van oranjebloesem, florale hartnoten van rozen, gardenia en magnolia, en sensuele basisnoten van kokosnoot en vanille.

Droge olie Huile prodigieuse Collector van Nuxe, € 29,99