Gigi Hadid en Zayn Malik zijn opnieuw een koppel (het is zelfs Insta-official)

Geüpdatet op 20 april 2022 door Laure Vandendaele
Gigi Hadid en Zayn Malik zijn opnieuw een koppel (het is zelfs Insta-official)

Een Instagram story zegt soms meer dan duizend woorden. Zo ziet het er nu echt wel naar uit dat topmodel Gigi Hadid en Zayn Malik opnieuw de liefde in elkaars armen vonden.

Jonge liefde kan wispelturig zijn, bewijze daarvan de nieuwbakken knipperlichtrelatie van Gigi Hadid en Zayn Malik. Drie maanden nadat het powerkoppeltje via een openhartige post het einde van hun twee jaar durende relatie aankondigde, lijken ze weer back on track. Geruchten over een op til zijnde reünie deden intussen al even de ronde nadat Malik verschillende keren in de buurt van Gigi's appartement in New York werd gespot. En kijk, gisteren maakte Gigi het nieuws zelfs Insta-official.

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn opnieuw een koppel (het is zelfs Insta-official) - 1

Gigi liet de het premièrefeestje van 'Ocean's 8' voor wat het was en koos voor een after party in het gezelschap van haar nieuwe vriendje, die ook nog steeds als blondje door het leven gaat. Benieuwd hoe het deze twee Pokémon-fans in de toekomst vergaat!

Over blondjes en Pokémon-fans gesproken, ook Anwar, Gigi's jongere broertje, werd deze week in verrassend gezelschap gespot. Tijdens de afterparty van de CFDA-awards (waar Kim Kardashian trouwens een prestigieuze modeprijs in de wacht sleepte) maakte het 18-jarige model het wel erg gezellig met niemand minder dan Kendall Jenner, collega en vriendin van Gigi. Kendall en Anwar brachten de avond kussend en knuffelend door  (bekijk de foto's hier) maar de brunette werd later die nacht alleen aan de ingang van haar hotel gefotografeerd. De 22-jarige Kendall deelde diezelfde avond een foto van de getatoeëerde handen van haar vermeende boo, maar het is nogal vroeg om over een Insta-official momentje te spreken.

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn opnieuw een koppel (het is zelfs Insta-official) - 2
Kendall en Anwar zijn al een tijdje vrienden. Eerder deze week sloeg de vonk - al dan niet tijdelijk - over tijdens een feestje.