Wat te doen in Knokke deze zomer

Gepubliceerd op 2 juli 2018 door ELLE OS
Wat te doen in Knokke deze zomer

Elk jaar kijken we uit naar de zomer. En voor één keer is het niet het zonnen waar we naar uitkijken, maar de golven en de wind, de mogelijkheid om onze wetsuit aan te trekken en te kitesurfen. Let's go!

De Royal Kitesurf School in Knokke voldoet aan al onze verwachtingen. Zodra de zon opkomt, springen we in onze auto na het boeken van een online kitesurfklas. De Kitesurf School is van 1 april tot 31 oktober 7 dagen per week geopend, ook ’s avonds. Het programma is perfect voor degenen die drukke stranden en drukke snelwegen willen vermijden. Het programma biedt semi-privécursussen, met maximaal 2 personen per instructeur, dus de instructeur is er (bijna) alleen voor ons. Elke instructeur beschikt over een IKO-certificaat (International Kitebooarding Organsation) en is minimaal tweetalig, gelukkig!

Voor onze volgende zee-uitstap, geen cursussen meer, we hebben het vereiste niveau behaald om rechtstreeks apparatuur te huren van de club. Bovendien is er geen risico om aan zee te verdwalen dankzij hun nieuwste radiocommunicatiesysteem dat werkt zoals een waterproof walkietalkie (ook gebruikt met studenten). Daarnaast wordt de apparatuur elk jaar volledig vernieuwd, wat veiligheid, stabiliteit en prestaties garandeert.

Sharing is caring. Op de website van de Royal Kitesurf School kan je een cadeaubon kopen voor je favoriete jarige job, voor een verjaardag gespendeerd bij RBSC Zoute, één van de mooiste beach clubs van de Belgische kust.

Ben je een beginner of wil je je niveau opkrikken?  Elk jaar verbetert de Royal Kitesurf School in Knokke haar opleidingsformule en garandeert al resultaten vanaf 10 lesuren, verdeeld in vier etappes. Deze etappes van elk 2u30 lang kunnen over meerdere dagen verspreid worden om de sport op je eigen tempo aan te leren, of ze kunnen in één weekend gevolgd worden voor de echte liefhebbers. Dit alles wordt aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs, slechts 60€ voor de eerste etappe.

Adres: Appelzakstraat 8300 Knokke – Heist België

Meer info op : www.royalkitesurfschool.be

Nog niet overtuigd? Bekijk de foto's hieronder.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Koninklijke Kitesurfschool van Knokke.
https://www.royalkitesurfschool.be/