To do: weekend in Knokke

Gepubliceerd op 2 augustus 2013 door Isabelle
To do: weekend in Knokke

knokke weekendNacht van het Zoute, Kitsch on the Beach, Surfer's Paradise: je leest het goed, dit weekend is het in Knokke te doen. Wij zetten de leukste events voor jou op een rijtje:

Vrijdag 2 augustus: Nacht van het Zoute

Vanavond is het feest in de drukke winkelstraten van onze favoriete badstad. Kuier wat rond, doe je tegoed aan de bubbels die overal rijkelijk vloeien en wie weet scoor je nog een laattijdig koopje. Of, na een glas teveel, een pijnlijk prijzig stuk uit de wintercollecties.

Vanaf 16u plof je neer in de zetels van de gezellige Imagin pop-up bar, waar heerlijke gin cocktails op je staan te wachten. Normaal sluit de bar om 22u, vanavond blijft hij speciaal open tot 2u 's nachts.

filles a papa

Genoeg gepalaverd, tijd om de benen los te gooien. Dat doe je in de Kitsch Club aan het casino voor  Filles à Papa x We Can Dance. Naar aanleiding van het aanstormende We Can Dance festival ontwierp Filles à Papa een capsulecollectie, die wordt vanavond voorgesteld. Denk drank, mooie mensen, sexy looks en waanzinnige beats.

Zaterdag 3 augustus

De dijk bruist van de pop-ups en originele events vandaag. Eén van onze favorieten: Culinaria. Negen topchefs toveren vier containers op de dijk om tot sterrenkeukens en geven er een weekend lang het beste van zichzelf. Reken 10€ voor een degustatie, vanaf 12u op Zeedijk 777 in Knokke-Heist.

Een dagje strand combineren met fijne mode, dat kan bij Brunello's Beach Club aan het Albertstrand. De Rush capsulecollectie van het label Franklin Marshall wordt er voorgesteld in combinatie met het nodige vertier - denk: cocktails en het nodige DJ-geweld.

rumble

Vergeet zeker niet langs te gaan bij Nightshop, het jaarlijkse pop-up concept van Delphine Bekaert en Jan Hoet junior. Je vindt er kunst, mode en andere creatieve uitspattingen verzameld in een klassieke Knokse villa. Niet te vergeten: de uiterst gezellige bar op het balkon biedt de perfecte aperitief gelegenheid. Afspraak in de late namiddag aan de Jozef Nellenslaan 134!

Same Kitsch, ander decor. Zaterdagavond organiseert Kitsch Club het stilaan beruchte Kitsch on the Beach: met de voeten in het zand dansen op dolgedraaide beats. Place to be: het evenementenstrand in Duinbergen.

kitsch

Zondag 4 augustus

Uitwaaien, nababbelen en kateren geblazen in één van de vele strandbars die Knokke rijk is. Smijt je in één van de hangmatten van het Surfer's Paradise om lekker bootjes te kijken, te genieten van de frisse lucht en surfers te spotten.