GETEST: IMAGIN Gin & Tonic Bar in Knokke

Gepubliceerd op 25 juli 2013 door Isabelle
GETEST: IMAGIN Gin & Tonic Bar in Knokke

hoofdGeen zomer gaat voorbij of er schiet in Knokke een nieuwe pop-up uit de grond. Dit jaar zorgt de Gin & Tonic bar IMAGIN voor wat tijdelijk vertier in onze favoriete badstad. Wij kwamen, zagen, proefden én keurden goed.

1

2
Op twee passen van La Réserve hotel en de befaamde Kitsch Club bevindt zich het gezellige IMAGIN. De bar is geïnstalleerd in een voormalige antiekzaak wiens inboedel intact is blijven staan. Wereldbollen, antieke telefoons, opgezette vissen en leren sofa’s: een uniek vintage interieur voor een moderne cocktailervaring!

IMG00170-20130719-2059
Modern, want de klassieke Gin Tonic verbleekt hier naast nieuwe, hippere varianten – allemaal op basis van het assortiment Bombay Sapphire gins en de premium mixers van Fever-Tree. Voor de gelegenheid werd er aan vijf creatievelingen en evenveel vooraanstaande barmannen gevraagd hun eigen interpretatie te geven van de klassieke Gin & Tonic. Het resultaat is een vaak verrassend, eigenzinnig en kleurrijk arsenaal van cocktails.

Leuk extraatje: die Bombay Sapphire Signature Gin & Tonics worden elke donderdag in de kijker gezet door de artiesten zelf.  Vanavond is het de beurt aan Eveline Hoorens (koffiebrandster en echtgenote van Panamarenko) en Dieter Van Roy (mixoloog).  De rest van de zomer ziet er zo uit:

1 augustus   = Kristof Burm & Peter De Clercq
8 augustus  = Jan van Ongevalle & Marnick Smessaert
15 augustus   = Paul Morel & Dominique Persoone
22 augustus   = Marco Mathieu & Olivier Kummer3

Tot slot: waarom we de bar écht écht leuk vinden? Het is er heerlijk rustig. Geen opdringerig gedoe, geen luide muziek, geen gedans. Het is de ideale plek voor hopeloze babbelaars (guilty!) die in een donker hoekje heel wat te vertellen hebben vooraleer ze het nachtleven in duiken. De strenge huisregels waken over die perfecte babbelsfeer, u bent gewaarschuwd!

rules
IMAGIN ELIZABETLAAN 178 8300 KNOKKE
OPEN VAN DONDERDAG TOT ZONDAG, VAN 16U TOT 22U
RESERVATIES: TEL. 0468 15 60 22
COCKTAILS@IMAGINKNOKKE.BE
WWW.IMAGINKNOKKE.BE