Hoera: H&M lanceert een budgetvriendelijke bruidscollectie

Gepubliceerd op 9 April 2018 door Eloïse Pirard en Maxine Detaellenaere
Hoera: H&M lanceert een budgetvriendelijke bruidscollectie

Wel trouwkriebels maar een beperkt budget? Vanaf nu kan je bij de Zweedse kledinggigant ook terecht voor een zacht geprijsde trouwjurk.

Nu de lente in de lucht hangt, stappen heel wat verliefde koppeltjes in het huwelijksbootje. Dankzij H&M hoeven we dit jaar niet te diep in de buidel te tasten om er toch stijlvol uit te zien.

In de nieuwe e-shop van de budgetketen kan je zowel als bruid, bruidsmeisje of gast een gepaste outfit scoren. H&M geeft je de keuze tussen verschillende stijlen en ontwerpen, waaronder een elegante jurk die verdacht veel lijkt op het kleed waarin Kate Middleton haar jawoord gaf.

Wat betreft outfits voor de gasten zet H&M in op delicate pasteltinten. Zo zijn er kleedjes in on trend lila, elegant poederroze, hemels écru of bloemenmotieven. Zelfs aan de kindjes is er gedacht, met outfits die sprookjesprinsessen jaloers zouden krijgen.

En gelukkig bevat de collectie niet enkel jurken, maar ook schoenen, accessoires lingerie en zelfs make-up. Zo kan je van kop tot teen terecht in de nieuwe wedding shop. Wij selecteerden onze tien favorieten:

H&M Wedding Shop:

 

Pssst... ook bij & Other Stories kan je nu als bruidsmeisje terecht voor betaalbare mode.