10 tekenen dat het heel erg goed zit met je nieuwe lover

Geüpdatet op 26 april 2018 door Maxine Detaellenaere
10 tekenen dat het heel erg goed zit met je nieuwe lover

Wat is er leuker dan een kakelverse relatie waar alles nog nieuw en spannend is en je bijna niet kan geloven dat je nieuwe lief zo absoluut perfect is?

Als je zelf in deze fantastische periode zit, herken je vast wel hierin:

1/

Hij is een irritante betweter met tonnen Star Wars-prullaria, maar dat kan je niet schelen

Je wordt soms gek van zijn vreemde uitspraken, zijn tics en zijn o zo foute kledingkeuze, maar ondanks alle dingen waar je je zo aan ergert, ben je dol op hem. Stiekem vind je zijn collectie Marvel-strips waar hij zo trots op is, ongelofelijk schattig. Maar dat zal je uiteraard nooit hardop zeggen. (Net zoals je nooit zal bekennen dat je een prinses Leia-outfitje in je kast hebt hangen voor 'special occasions')

10 tekenen dat het heel erg goed zit met je nieuwe lover - 1

2/

Een bezoekje aan je oudtante Edna doet je aan hem denken

Of je nu aan het shoppen bent, naar de kapper gaat of je oudtante een bezoekje brengt, overal zie je zijn naam of dingen die je aan je liefste linkt. Die jeans waarin hij je zo graag ziet, de naam van het shampoomerk of de Dalí-reproductie die boven tante Edna's dressoir hangt, alles doet je aan hem denken.

10 tekenen dat het heel erg goed zit met je nieuwe lover - 2

3/
Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie zegt je niks meer

Wanneer je helemaal head over heels bent, krijg je geen hap meer door je keel, de vlinders hebben je maaginhoud al ingenomen. Maar niet alleen is je hongergevoel verdwenen, je voelt je ook alsof je de wereld aankan, slaap is niet meer aan je besteed en je kan met gemak een marathon lopen - enfin, daar ga je van uit. De endorfines razen door je lichaam waardoor je letterlijk high on life bent.

10 tekenen dat het heel erg goed zit met je nieuwe lover - 3

4/

Jullie plannen een roadtrip door de outback volgende winter

Je weet dat het goed zit wanneer jullie toekomstplannen maken zonder er bij stil te staan. Of het nu een optreden van Trevor Noah is komende september of juist een wekenlange roadtrip door de outback, jullie gaan er allebei van uit dat dit the real deal is en jullie tegen dan nog steeds even dolgelukkig zijn samen.

10 tekenen dat het heel erg goed zit met je nieuwe lover - 4

5/

Je kijkt echt uit naar die rotslechte actiefilm die jullie komend weekend gaan zien

Je bent al een tijdje aan het daten en je beseft dat je hem echt wel mist wanneer hij er niet is, ook al heb je hem pas gisteren gezien. Daarom verlang je de hele week tot het weekend is en jullie een bioscoopavondje gepland hebben. Ondanks dat het zijn beurt is om de film te kiezen en het dus vast een of andere verschrikkelijke Transformer-franchise wordt. Het kan je eigenlijk niet schelen wat jullie gaan doen, zolang het maar samen met hem is.

10 tekenen dat het heel erg goed zit met je nieuwe lover - 5

6/

Je bent de verjaardag van je ex-schoonmoeder compleet vergeten

Waar je vroeger nog dagelijks aan je ex werd herinnerd door kleine dingetjes zoals de geur van zijn parfum of zijn lievelingsdessert, sta je er nu totaal niet meer bij stil. Wanneer 10 dagen na datum de verjaardag van je ex-schoonmoeder je te binnen schiet, besef je dat je echt wel over De Ex bent. # happydance

10 tekenen dat het heel erg goed zit met je nieuwe lover - 6

7/

Je kan je inner Bridget Jones bovenhalen

Wat het precies is dat hij doet, daar kan je je vinger niet op leggen, maar wanneer je bij hem bent weet je dat alles goedkomt. Je weet dat hij nooit iets zou doen om je te kwetsen en dat je hem volledig kan vertrouwen. Je durft je kwetsbare kant én je gruwelijk onsexy granny panties te laten zien, want je bent ervan overtuigd dat hij niet krijsend zal weglopen wanneer hij het vleeskleurig textiel aanschouwt.

10 tekenen dat het heel erg goed zit met je nieuwe lover - 7

8/

Je bent je gsm-angst volledig kwijt

Gedaan zijn de dagen dat je een rolberoerte kreeg omdat je tijdens een Instagram deep dive een post van 2014 per ongeluk leuk vond. Je schiet ook niet in een paniekerige kramp wanneer hij na twee uur nog altijd niet heeft geantwoord op je laatste WhatsApp-bericht. En die gemoedsrust voelt ongelofelijk bevrijdend.

10 tekenen dat het heel erg goed zit met je nieuwe lover - 8

9/

Mr. & Mrs. (insert name)

Ook al ben je een verstokte tegenstander van het 'compleet achterhaalde en archaïsche instituut' zijnde het huwelijk, toch heb je stiekem al jullie perfecte aanzoek én trouwfeest uitgedacht. En je voornaam met zijn familienaam zitten schrijven op kladpapier. Terwijl je eigenlijk gruwelt van de gedachte je partners naam over te nemen, veel te paternalistisch. Maar toch, het klinkt echt wel mooi...

10 tekenen dat het heel erg goed zit met je nieuwe lover - 9

10/

Je wil opnieuw naar Parijs. En Rome. En Disneyland.

Ook al ben je de Eifeltoren ondertussen kotsbeu gezien, toch wil je opnieuw naar de Lichtstad zodat je er lekker klef met je nieuwe lief een romantische make-out sesh kan houden bij zonsondergang (en je die hautaine Parisiens kan irriteren met jullie puberale gedrag)

Pssst... ben je verliefd op de liefde? Lees dan ook 10 dingen die je denkt op een first date en Zo vind je de liefde van je leven (volgens professionals)

10 tekenen dat het heel erg goed zit met je nieuwe lover - 10