Dit overstijgt De Tweeling: Beyoncé en JayZ hebben gigantisch nieuws

Gepubliceerd op 6 maart 2018 door Isabelle
Dit overstijgt De Tweeling: Beyoncé en JayZ hebben gigantisch nieuws

Sluit de volledige Beyhive én Becky With The Good Hair preventief op: de heer en mevrouw Carter hebben zonet een bommetje van formaat gedropt! 

Blue Ivy, de On The Run Tour, Lemonade, de tweeling, het liftincident: Bey en Jay maakten de voorbije jaren heel wat emoties los bij hun wereldwijde schare fans en zijn nog lang niet van plan te stoppen. Meer zelfs: straks is het weer hysterisch meekwelen aan de zijde van duizenden andere groupies tijdens de tweede On The Run tournee. Je leest het goed: het beroemdste koppel van showbizzland gaat opnieuw samen op zwier!

De eerste datum werd al gelekt en het openingsconcert zou doorgaan op 30 juli in Philadelphia. “Zou”, want kort nadat het event vanmorgen op de Facebookpagina van Beyoncé én via Ticketmasters werd aangekondigd, werd datzelfde bericht weer offline gehaald. Snelle internetgebruikers wisten echter schermafbeeldingen van de aankondiging te maken, maar het blijft ondertussen verdacht kalm in het Carter kamp. Ook de woordvoerders van beide sterren blijken al de hele dag out of office… Met andere woorden: On The Run 2 is een feit!

Dat Beyoncé en Jay het ook op de werkvloer goed kunnen vinden, bewijzen hun vele knallende samenwerkingen in het verleden. In 2016 braken ze beiden records met hun respectievelijke soloplaten Lemonade en 4:44, fans verwachten nu dat er ook een gezamenlijk album aan zit te komen. Om je alvast warm te maken voor tour én album, even terugblikken op de vorige editie:

En speciaal voor wie nòg meer van hun privéleven dan van hun albums smult: dit moet je weten over het huwelijk van Beyoncé en JayZ.