Must see: de meest hilarische momenten tijdens de Oscars

Geüpdatet op 15 november 2019 door Maxine Detaellenaere
Must see: de meest hilarische momenten tijdens de Oscars

De Oscars staan niet alleen bekend als een überglamoureus evenement, maar bij insiders ook als een behoorlijk snooze fest. Gelukkig vielen er dit jaar heel wat grappige momenten te beleven tijdens de ceremonie.

Waar Jennifer Lawrence in 2013 nog de Oscartrap niet kon beklimmen zonder spectaculair te vallen,  klimt ze nu als een volleerde berggeit over stoelen om toch maar een zitje te kunnen bemachtigen naast bestie Emma Stone.

Het epic duo van de avond die iedereen om een buddy komedie deed smeken: Tiffany Haddish' en Maya Rudolphs intro was comedy gold. #Oscarhosts2019

Actrice Tiffany Haddish is all of us wanneer ze over een koord springt om toch maar Meryl Streep te kunnen ontmoeten. En vervolgens een diepe buiging maakt voor de Queen of Hollywood.

Wanneer Jennifer Lawrence BFF Emma Stone uitlacht voor de verwarring van vorig jaar toen La La Land dan toch niet de Oscar voor beste film won. #friendshipgoals

https://twitter.com/thejessgoodwin/status/970466385448103937

Acteur Ansel Elgort demonstreert zijn moves like Jagger tijdens het fotomoment op de rode loper.

Must see: de meest hilarische momenten tijdens de Oscars - 1

 

Jennifer Lawrence wil toch even aan iedereen duidelijk maken dat ze in da house is. #mewhenineedattention

Must see: de meest hilarische momenten tijdens de Oscars - 2

Toen J. Law een mankende Jodie Foster vroeg wat er gebeurd was, bleek dat Meryl Streep er voor iets tussen zat. "Ze I Tonya-ed mij", aldus Foster. Waarop Lawrence antwoordt: "Ja, ze deed mij ook eens struikelen... ze lijkt nochtans altijd zo vriendelijk op lunches".  "Da's acteren", maakt Foster af.

 

Must see: de meest hilarische momenten tijdens de Oscars - 3

Gastheer Jimmy Kimmel loofde een jetski uit voor de winnaar met de kortste Oscarspeech. Niemand minder dan dame Helen Mirren mocht opdraven als model van dienst.

Pssst... bekijk zeker ook de mooiste rode loperoutfits en prachige beautylooks.

Must see: de meest hilarische momenten tijdens de Oscars - 4