Dit waren alle hoogtepunten van de Super Bowl 2018

Gepubliceerd op 5 februari 2018 door Maxine Detaellenaere
Dit waren alle hoogtepunten van de Super Bowl 2018MINNEAPOLIS, MN - FEBRUARY 04: Recording artist Justin Timberlake performs onstage during the Pepsi Super Bowl LII Halftime Show at U.S. Bank Stadium on February 4, 2018 in Minneapolis, Minnesota. (Photo by Christopher Polk/Getty Images)

Gisteren vond de Super Bowl plaats, de finale in American football die jaarlijks de Verenigde Staten op z'n kop zet. Want naast de sportieve actie op het veld staat het evenement ook bekend voor spectaculaire muzikale optredens. Dit jaar zette popidool Justin Timberlake het station in vuur en vlam. Wij geven je alle hoogtepunten van de avond.

Even was er twijfel of Pink het volkslied zou kunnen brengen, aangezien ze de laatste dagen door een zware griep werd geveld. Maar de zangeres slaagde er toch in om een foutloze performance te geven.

Dit waren alle hoogtepunten van de Super Bowl 2018 - 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Justin Timberlake mocht dan weer de half time show verzorgen en de Amerikaan had er duidelijk zin in. Zijn dansmoves is hij gelukkig verre van verleerd, want hij zette een erg strakke choreografie neer. J.T. bracht enkele old school pareltjes zoals 'Rock your body' - ditmaal zonder nipple gate van Janet Jackson - 'Seniorita' en uiteraard SexyBack. Ook nieuwer werk passeerde de revue, zoals 'Filty' uit zijn pas uitgebrachte album 'Man of the Woods'.

Timberlake bracht ook een duet aan de piano met een geprojecteerd optreden van de legendarische Prince, waarbij het hele stadion baadde in vlammend violet licht. De projectie leidde tot behoorlijk wat controverse, aangezien Prince sterk tegen duetten met hologrammen was. Anderen vonden dan weer dat Timberlake niet anders kon dan ode te brengen aan de overleden popster, want Prince was afkomstig van Minneapolis.

Maar daar hield de hetze niet op. Ook J.T.'s - euh, bijzondere - outfit werd niet door iedereen gesmaakt. De zanger koos voor een hemd met berglandschap en rode bandana, die volledig in lijn lagen met de hometown vibes waar zijn nieuwste album van barst. Maar sommigen deed het dan weer iets te sterk denken aan de schermachtergrond op hun trouwe computer.

Even was er ook een genant momentje wanneer Justin het publiek indook en het jongetje waar hij voor zong duidelijk de tekst van 'Can't Stop the Feeling' niet volledig machtig was. 'Dan maar even snel googlen', moet de tiener gedacht hebben...

Dit waren alle hoogtepunten van de Super Bowl 2018 - 2

 

 

 

 

 

Zijn volledige optreden kan je hier bekijken:

Alle spektakel ten spijt moest de Super Bowl toch voor velen het onderspit delven wanneer op hetzelfde moment het nieuws naar buiten kwam dat Kylie Jenner het leven heeft geschonken aan een dochtertje. Je moet het de Kardashians toch nageven, slechts bitter weinig mensen kunnen een gigantisch sportevent naar te troon steken qua media-aandacht...