5 tips voor vrijgezellen om van valentijn een feest te maken

Geüpdatet op 21 april 2022 door Maxine Detaellenaere
5 tips voor vrijgezellen om van valentijn een feest te maken

Geen date in het vooruitzicht voor valentijn? Helemaal niet erg! Met deze tips wordt valentijn toch gegarandeerd een topdag!

Op het programma op 14 februari:

#1 : Girls Night Out

Niets beter dan een avondje stappen met je vriendinnen om je te amuseren en te beseffen dat je geen man nodig hebt om gelukkig te zijn! Doe net als Carrie Bradshaw & Co en maak je hipste club van je stad onveilig!

Amy Jade Mermaid GIF - Find & Share on GIPHY

1/

#2 : Een horrorfilm kijken

Oké, we zijn inderdaad dol op alle romantische komedies met Ryan Gosling in de hoofdrol, maar 14 februari is niet het moment om met een doos kleenex te zitten snotteren bij de aanblik van ware filmliefde. Kies daarom voor een bloederige horrorfilm, zo herleid je de kans om stomende kussen in de regen te zien tot nul komma nul.

Kiss GIF - Find & Share on GIPHY

2/

#3 : Eten als een koningin

Geen diner bij kaarslicht in het verschiet? Wees blij! Want al die 'tortelduifjes' zijn verplicht elkaar de hele avond in de ogen te kijken tijdens een gastronomisch menu dat een half maandloon kost. Geloof ons, je bent veel gelukkiger op de bank, in je gezellige pyjama, terwijl je naar je favoriete serie kijkt met een pot Ben & Jerry's bij de hand.

Cosmopolitan GIF - Find & Share on GIPHY

3/

#4 : Verwen jezelf!

Geen lief in de buurt die je gek verklaart wanneer hij je temidden je beautyroutine ziet? Ideaal toch! Leg jezelf in de watten met een kleimaskertje, een bubbelbad, manicure en pedicure... Zo'n spa-avondje is trouwens ook erg leuk met vriendinnen!

Nothings Gonna Stop Us Now 80S GIF - Find & Share on GIPHY

4/

#5 : Een cadeautje voor jezelf

Waarom zouden verliefde koppeltjes de enigen zijn die op 14 februari een geschenk krijgen? Valentijn is het ideale moment om jezelf te verwennen met die chique leren laarzen waar je al zo lang van droomt of dat prachthorloge. Vrijgezel zijn is een echte meevaller, want zo hoef je je zuurverdiende centen niet uit te geven aan een stom XBox-spel en krijg je zelf het cadeau dat je al zo lang wil!

Mtv Style Shopping GIF by Paramount Movies - Find & Share on GIPHY