Dit weten we nu al over Kim Kardashians pasgeboren baby

Geüpdatet op 1 februari 2018 door Maxine Detaellenaere
Dit weten we nu al over Kim Kardashians pasgeboren baby

Hoera: Kim Kardashians derde kindje is geboren!

Kim Kardashian en Kanye West verwelkomen hun derde kindje, en het is een meisje! Een naam is nog niet gevallen, wel liet Kim weten dat hun dochtertje werd geboren op 15 januari en dat ze 3,345 kg weegt.

"Kanye en ik zijn dolgelukkig met de komst van ons gezonde en prachtige dochtertje. We zijn onze surrogaat ongelofelijk dankbaar om onze dromen te laten uitkomen met het grootste geschenk dat iemand kan geven. Ook bedanken we onze fantastische dokters en verpleegsters voor hun zorg. North en Saint zijn heel erg enthousiast om hun zusje te verwelkomen.", liet de reality-ster op haar website weten. Op Instagram kondigde Kim enkele uren geleden het nieuws aan met de hashtag #momofthree.

View this post on Instagram

#momofthree

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim besloot haar derde kindje op de wereld te laten zetten via surrogaat, na hevige complicaties bij haar vorige zwangerschappen van dochter North (4) en zoon Saint (2). Ze lijdt namelijk aan zwangerschapsvergifitiging (pre-eclampsie), waardoor een derde bevalling mogelijk levensbedreigend kon zijn.

2018 belooft alvast een erg kroostrijk jaar te worden voor de Kardashian-Jennerclan. Zus Khloe verwacht haar eerste kindje, samen met basketter Tristan Thompson. Ook speculeert men al maandenlang dat Kylie Jenner in verwachting zou zijn, maar daarover houdt de hele familie de lippen stijf op elkaar. Wel valt op dat Kylie de laatste maanden volledig uit de spotlights blijft, dus misschien horen we binnenkort ook babynieuws van de jongste Jenner.