Green Juice voor een jongere huid

Geüpdatet op 24 oktober 2017 door Raw Food Chef Julie
Green Juice voor een jongere huid

Apple Parsley Green Juice ELLLE

Hallo! Ik ben Julie Van den Kerchove, een raw food* chef opgeleid in Californië. Ik wil hier graag mijn ervaringen met jou delen. Mijn passie voor raw food kwam er niet zomaar. Ik werd als studente heel erg ziek en raw food hielp me om chronische vermoeidheid te overwinnen. Lees hier het verhaal. Ik hoop dat mijn raw food recepten je zullen inspireren om zelf ook aan de slag te gaan in de keuken!

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

Ben je op zoek naar meer informatie en eenvoudige recepten? Surf dan zeker naar Julie's Lifestyle en download je gratis receptenboek!

Peterselie is een van mijn favoriete detox-kruiden. Ik voeg het heel graag toe aan mijn ontbijtsapjes omdat het mijn spijsvertering op gang brengt en vochtophopingen vermindert. Perfect als je gezwollen ogen & een opgeblazen buik liever inruilt voor een stralende huid & strakke buikspieren! Dit Appel Peterselie Detox-Sap smaakt heerlijk verfrissend en het bevat slechts 5 eenvoudige ingrediënten. Heb je ’s morgens nood aan een grote tas koffie om wakker te worden? Verwen jezelf dan zeker eens met dit verse sap. Energie verzekerd!

Voor het recept, klik HIER.

Apple Parsley Green Juice 2