Dit hebben de sterren voor jou in petto in januari 2018

Geüpdatet op 1 februari 2018 door Maxine Detaellenaere
Dit hebben de sterren voor jou in petto in januari 2018

Vind je in januari de man van je dromen? Zal je die droomjob scoren? Sla je een compleet nieuwe richting in? Wij namen het hemelfirmament grondig onder de loep en zagen wat jou tijdens het nieuwe jaar te wachten staat:

Van 22 december tot 20 januari

Hoofd: De planeten verzamelen zich in een hemelhoekje dat je erg aanstaat. Interessante groeimogelijkheden onthullen zich, en je hebt de gedrevenheid en de middelen om ze waar te maken.

Hart: Tijdens het hart van de winter ontmoeten Venus en Jupiter, de planeten van de liefde en het geluk, elkaar. Dat leidt tot een wel heel aangename ontmoeting, die als snel uitmondt in sensuele situaties.

1/

 • Waterman

Van 21 januari tot 19 februari

Hoofd: Hou je niet bezig met details of problemen die de moeite niet waard zijn. Focus jezelf op de essentie, hetgene dat jou echt plezier doet.

Hart: Je nood om onbezorgd door het leven te gaan, speelt je soms parten. Om een relatie te doen slagen, zal je toch wat water in de wijn moeten doen wat betreft die heilige vrijheid van je.

2/

 • Vissen

Van 20 februari tot 20 maart

Hoofd: Begin aan een project en laat je helemaal gaan! De planeten zullen je een duwtje in de rug geven. Ze voelen je ambitie en zorgen voor nieuwe contacten. Het is aan jou om er iets nuttigs mee te doen.

Hart: Venus en Jupiter, de liefdes- en geluksplaneet staan aan je zijde. Je pleziert en wordt geplezierd, je benadert en wordt benaderd... Duik met je geliefde tussen de lakens, zo passeert de koude winter een heel pak sneller.

3/

 • Ram

Van 21 maart tot 20 april

Hoofd: Gemakkelijk is het niet, maar probeer je deze maand vooral niet te haasten. Laat je moed niet in de schoenen zakken, tijdens het hart van de winter. Neem de tijd om echt te leven, zonder je tempo te versnellen. Heb geduld, Ram.

Hart: Halverwege januari kan je je emotioneel wat onstabiel voelen. Zoek de liefde niet bij anderen, je vindt alles wat je nodig hebt bij jezelf.

4/

 • Stier

Van 21 april tot 21 mei

Hoofd: Er hangt deze maand heel wat in de lucht voor jou, Stier. Aan de ene kant wil je actie ondernemen, maar aan de andere kant voel je je geremd. Pak het rustig aan en alles zal goed aflopen.

Hart: Het ziet er goed uit voor jou wat betreft de matters of the heart. Neem geen genoegen met wat je al hebt, maar ga in het offensief en toon je van je beste kant.

5/

 • Tweelingen

Van 22 mei tot 21 juni

Hoofd:  We staan aan het begin van 2018, en het ziet er heel wat veelbelovender uit dan vorig jaar. Het is verstandig om een kleine balans op te maken en je twijfels en aarzelingen los te laten, voordat je een nieuwe start neemt.

Hart:  De moeilijkheden die je de laatste tijd bent tegengekomen, verdwijnen. Maar toch is nog niet alles achter de rug. Wees eerlijk met jezelf, dan zal je dit zeker zijn tegenover anderen.

6/

 • Kreeft

Van 22 juni tot 21 juli

Hoofd:  Dit jaar begint met een serieuze versnelling. Nieuwe mogelijkheden verschijnen aan de horizon en oude projecten duiken opnieuw op. Gelukkig ligt er versterking in het verschiet.

Hart: Je valt in januari van de ene emotie en verbazing in de andere. Mars vraagt je om concreet te handelen om je alledaagse leven te verbeteren. Jupiter zorgt er dan weer voor dat je nieuwe mensen leert kennen.

7/

 • Leeuw

Van 22 juli tot 23 augustus

Hoofd: Concentreer je goed op hetgene waarmee je bezig bent. Het gaat er niet om van richting te veranderen, maar om vol vertrouwen verder te gaan zoals je bezig bent.

Hart: Aan verlangens en fantasie ontbreekt het je niet, maar om deze effectief te realiseen, daarvoor moet je uit je schulp kruipen, Leeuw. Durf risico's te nemen!

8/

 • Maagd

Van 24 augustus tot 23 september

Hoofd: Jupiter en Pluto, de planeten van geluk en transformatie, zorgen ervoor dat er je positieve veranderingen te wachten staan. Blijf niet ter plaatse trappelen, maar beweeg, ga op zoek...

Hart: Mars en Venus, de geliefdes uit de dierenriem, zijn je welgezind. Je zal je huidige romantische situatie verbeteren en je verlangens worden gestimuleerd.

9/

 • Weegschaal

Van 24 september tot 24 oktober

Hoofd: Omdat je alles in balans wil houden, riskeer je iets belangrijks te laten schieten. Je zal toch een keuze moeten maken, en je moeten focussen op wat voor jou echt de moeite waard is.

Hart: Uranus, de planeet van het onverwachte, zal je zekerheden doen wankelen en je in een moeilijke positie plaatsen. Klamp je niet nutteloos vast, maar luister goed naar wat men je probeert te vertellen.

10/

 • Schorpioen

Van 25 oktober tot 22 november

Hoofd:  Er staan aan het begin van 2018 heel wat dingen voor jou te gebeuren, Schorpioen! Jupiter en Pluto, planeten van groei en verandering, zorgen ervoor dat je in een nieuwe vriendengroep terechtkomt of een andere weg inslaat.

Hart: Mars, de veroveraar, en Venus, de verleidster, komen elkaar tegen en stimuleren veranderingen, ontmoetingen, reünies en misschien een nieuwe partner in crime. Aarzel niet, maar ga er voluit voor!

11/

 • Boogschutter

Van 23 november tot 21 december

Hoofd: Je staat te trappelen om te beginnen aan nieuwe avonturen, Boogschutter! Geef jezelf een project, kijk voor een doel en voor de middelen om dat te bereiken.

Hart: Laat het verleden achter jou, zonder spijt of verbittering. Het is de beste manier om jezelf te bevrijden en zonder bagage naar de toekomst te kijken.

Door Didier Blau