Paniekrubriek: Help mijn gym buddy stuurde me een naaktselfie

Geüpdatet op 25 februari 2019 door ELLE België
Paniekrubriek: Help mijn gym buddy stuurde me een naaktselfieShutterstock

Liefste ELLE, ik zit met een bizar probleem. Ik leerde in de gym een jongen kennen met wie ik goed kan opschieten. Maar vorige week stuurde hij me opeens een naaktselfie!

We lachen veel als we samen trainen en we hebben elkaar altijd veel te vertellen. Vorige week stuurde hij me plots een naaktselfie (gelukkig van zijn achterkant) die niks aan de verbeelding overliet. Ik schrok me rot en durfde niet te reageren. Ik heb ook niks aan mijn vriendje verteld, want ik ben bang voor zijn reactie. Sindsdien ben ik niet meer naar de gym geweest want ik weet niet wat ik moet zeggen als ik hem terugzie... Ik ben bang dat onze vriendschap nu verpest is. (In shock)

Liefste gymmeid,

Kom kom, maak het niet erger dan het is. Anno 2017 is een butt selfie het equivalent van een handgeschreven liefdesbrief. Mister Muscles wilde je waarschijnlijk graag tonen dat hij niet voor niets heeft zitten trainen. De jongen is verliefd en ik kan het hem niet kwalijk nemen (ik heb je gegoogeld). Inmiddels zal hij wel begrepen hebben dat je geen interesse hebt. Ga weer naar de gym en doe alsof er niets aan de hand is. Wedden dat hij zich net zo ongemakkelijk voelt als jij? Als hij weer zo’n stunt uithaalt, vertel het dan toch maar aan je vriendje. Als hij de juiste man is voor jou, zal hij ook gepast reageren. Laat je vriendje poseren voor een sexy foto en stuur die naar Mr Muscles. He’ll get the picture.