OMG: Jersey Shore komt terug mét de originele cast!

Gepubliceerd op 29 november 2017 door Maxine Detaellenaere
OMG: Jersey Shore komt terug mét de originele cast!

Haal de spray tan maar boven, want...

MTV brengt een van z'n meest populaire reality shows terug! Maar dit keer - we houden ons hart al vast - zal de serie familiegeöriënteerd zijn.

"Jersey Shore Family Vacation" herenigt bijna alle sterren uit de originele reeks, die liep van 2009 tot 2012. Zo zullen Deena Nicole Cortese, Paul "Pauly D" Delvecchio," Jenni "JWOWW" Farley, Vinny Guadagnino, Ronnie Ortiz-Magro, Nicole "Snooki" Polizzi en Mike "The Situation" Sorrentino weer op het kleine scherm te zien zijn.

De groep was vroeger niet vies van een alcohol soaked feestje of 20, maar nu is het merendeel van de bende dan toch volwassen geworden, met echtelijke partners en kinderen tot gevolg. Toch heeft hun gewijzigde levensvisie hun enthousiasme voor een reünie niet getemperd - of ze hebben geld nodig voor het universiteitsfonds van hun mini me's, wie zal het zeggen.

Snooki, nu trotse mama van twee kindjes, deelde een korte teaser trailer om de nieuwe reeks aan te kondigen:

https://instagram.com/p/BcBlFNPh5bE/?taken-by=snooki

Het nieuwe seizoen komt begin 2018 op de buis. We frissen nog even jullie geheugen met een overzicht van de opnieuw meespelende cast:

Deena Nicole Cortese

Deena werd afgewezen voor het eerste seizoen van Jersey Shore, maar na het vertrek van Angelina Pivarnick in seizoen 2, mag ze, op verzoek van vriendin Snooki, toch deel uitmaken van de cast.

jersey shore

1/

 Paul “Pauly D” Delvecchio

Paul is een dj die even een relatie heeft met medecastlid Jenni, maar dat loopt met een sisser af.

jersey shore

2/

Jenni “JWOWW” Farley

Farley was een graphic designer en club promotor uit New York. Ze trekt als bezette vrouw het huis in maar bedriegt haar vriend met Paul. Ze gaf zichzelf een borstvergroting als cadeau voor haar 21e verjaardag.

jersey shore

3/

Vinny Guadagnino

Vinny kwam in het huis terecht nadat hij was afgestudeerd van de State University of New York en was van plan om rechten te gaan studeren mocht zijn acteercarrière op niets uitdraaien.

jersey shore

4/

Ronnie Ortiz-Magro

Ronnie komt uit the Bronx in New York. Hij begint een relatie met medecastlid Samantha Giancola, maar hun samenzijn blijkt nogal veel ups en downs te kennen.

jersey shore

5/

Nicole “Snooki” Polizzi

Ah wie herinnert zich niet de felgebekte Snooki? De mama van twee hield wel van een shotje of 12 en was niet te beroerd om catfights te beginnen.

jersey shore

6/

Mike “The Situation” Sorrentino

Mike was een assistant manager in een fitnesscentrum. Hij wordt verliefd op Samantha Giancola, maar zij blijkt meer geïnteresseerd in Paul.

Krijg je bij het lezen van dit artikel spontaan heimwee naar vroegere series? Goed nieuws want deze glamoureuze hitserie - die zich in een héél wat chiquer deel van New York afspeelt - krijgt een vervolg!

jersey shore