Deze glamoureuze hitserie komt opnieuw op de buis!

Gepubliceerd op 2 november 2017 door Maxine Detaellenaere
Deze glamoureuze hitserie komt opnieuw op de buis!

Wij zijn alvast benieuwd naar de ongetwijfeld schattige mini-me van Chuck en Blair.

Tien jaar na de première van de glamoureuze tv-serie klinken de geruchten over een reboot steeds luider. Volgens verschillende bronnen kondigt televisienetwerk CW, één dezer dagen een nieuw seizoen aan. Hoe dit eruit zou zien? De serie zou een sprong in de tijd maken, naar hoe onze favoriete Fifth Avenuebewoners (en een ex-lonely boy uit Brooklyn) nu leven.

Seks, drugs en Prada

Gossip girl was al sinds de start een schot in de roos. De serie geeft een inkijk in het decadente leven van vier überrijke tieners uit de New Yorkse upper class. Privéscholen, peperdure kledij maar ook seks en drugs speelden er een hoofdrol. De vele liefdesintriges en schandalen zorgden voor heel wat uurtjes kijkplezier.

En nu zou de serie dus een vervolg krijgen. Blake lively, die de rol van golden girl Serena Vanderwoodsen op zich nam, is alvast fan van het idee. Tijdens een interview voor haar film The Shallows vertelde ze dat ze een reboot zeker zou zien zitten: " Het zou leuk zijn. We amuseerden ons allemaal zo goed tijdens [de opnames van de serie], dat ik denk dat we [een reboot] echt leuk zouden vinden", aldus de blonde schone. Fingers crossed! 

LEES OOK: Hoe zou het nog zijn met de cast van Gossip Girl?

gossip girl blair waldorf