10 X waarom kleine borsten fantastisch zijn!

Gepubliceerd op 13 November 2017 door Maxine Detaellenaere
10 X waarom kleine borsten fantastisch zijn!

You lucky lady, you!

Kijk je soms verzuchtend naar je vriendinnen die wat groter uitgevallen zijn in het boob department? Da's absoluut niet nodig want er zijn redenen te over waarom kleine borsten een droom zijn!

#1 Je hebt dezelfde maten als het doorsnee Victoria's Secret model

Je behoort tot hetzelfde clubje van - vrouw van überhottie Ashton Kutcher - Mila Kunis, Natalie Portman, Kate Hudson, Olivia Wilde en Cameron Diaz. Maar ook heel wat lingeriemodellen zijn gezegend met een bescheiden boezem. Victoria's Secret Angels Behati Prinsloo, Taylor Hill, Romee Strijd, Elsa Hosk, ... allen hebben ze een kleine cup.

kleine borsten fantastisch

#2 Rijke mannen zijn je grootste fan

Hugh Hefner was misschien de uitzondering op de regel, maar uit onderzoek blijkt dat financieel stabiele - lees rijke - mannen dol zijn op kleine borsten. In Psychology Today verscheen een studie waarin men mannen uit verschillende socio-economische klasses vroeg welke borstgrootte ze het seksueel aantrekkelijkst vonden. Hoe minder welstellend de mannen waren, hoe groter hun voorkeur voor grote borsten. Kortom, geen gold diggers voor jou!

#3 Je hebt minder last bij het sporten

Lopen, paardrijden, touwtjespringen,... noem maar op. Kleine borsten zitten nooit in de weg en doen geen pijn tijdens al te intensieve activiteiten. Let wel, ook met een A-cup is het belangrijk dat je kijkt voor een aangepaste sportbeha.

 

1/

#4 Je bent even elegant als Audrey Hepburn

Met een bescheiden boezem zie je er minder snel te sexy uit, maar net een pak eleganter. Zelfs een naveldiep decolleté zal er bij jou nooit vulgair uitzien.

kleine borsten fantastisch

#5 Je ziet er jonger uit

Oké, misschien geen al te groot voordeel wanneer je achttien bent, maar kleine, pronte borsten doen je jonger lijken. Iets waar je je demoiselles later nog erg dankbaar voor zal zijn.

#6 Je hebt geen beha nodig

Door je kleinere borstomvang is het dragen van een beha geen must. Je kan met gemak je dagen free as a bird doorbrengen. Knellende behabandjes, underboob sweat of pijnlijke wrijvingen zijn jou volledig vreemd.

 

2/

#7 Grote beha- en bikinikeuze

Maar wanneer je beslist om toch een bovenstuk te dragen, zij het qua lingerie of badkostuum, dan heb je keuze te over: balconette, triangle, strapless, halter,... werkelijk ieder model past jou.

kleine borsten fantastisch

#8 Geen hangborsten!

Dé vrees van iedereen die gezegend is met een volupteuze boezem. Ooit zal de elasticiteit in je borstweefsel verminderen, en haalt de zwaartekracht de bovenhand. Maar niet voor vrouwen met kleine borsten, er is nu eenmaal niet veel om te kunnen hangen.

#9 Meer bedplezier

O jawel, Weens onderzoek wijst uit dat grote borsten tot 24% minder gevoelig zijn dan kleintjes. Je A-cup is gemakkelijker te stimuleren tijdens het voorspel, wat zorgt voor heel wat meer fun in tussen de lakens!

#10 Minder kans op borstkanker

Je hebt minder vetweefsel en dus daalt je kans op borstkanker. Ook is het gemakkelijker om zelf je borsten te controleren op knobbeltjes. Wees je kleintjes dus dankbaar!

Zin om jezelf te verwennen met een nieuw setje? Lees dan het interview met de oprichtsters van Aikyou, een lingeriemerk speciaal voor bescheiden boezems.