Hot faces to watch: Belgen op de catwalk

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Hot faces to watch: Belgen op de catwalk

hot facesZe zijn met z’n duizenden: bloedmooie jongens en meisjes die wereldwijd castings aflopen op zoek naar de grote doorbraak. Wij vroegen een Brussels modellenbureau welke daarvan al iets dichter bij hun grote doel staan. Vier Belgische hotties om in de gaten te houden:

Sam1 Sam2

1/

Dan is er Felix Hermans, die Miuccia Prada zodanig wist te bekoren dat ze hem exclusief boekte en verbood voor haar concurrenten te lopen. Beetje jaloers, die Italianen..

Felix1 Felix2

2/

Gucci, Dior, Jil Sander, Prada,…: geen catwalk of Matthijs Meel liep stond er dit jaar mooi te wezen. Ondertussen wist de Vlaming zijn snoetje ook aan de campagnes van Topman en Calvin Klein te verbinden. Impressive. 306F834F74AE4A4EA887B93013A79989Matthijs2
3/
Als Frederik Meijnen geen show loopt (jaloerse Miuccia boekte hem nu al drie seizoenen op rij), staat hij … op een werf. Deze jongen combineert zijn job als model immers met die van bouwvakker! Onlangs haalde hij de cover van Vogue Italia, zijn blonde lokken slaan klaarblijkelijk aan in het Zuiden.

Frederik1 Frederik2